24.12.2019

ZHODNOCENÍ DOSAVADNÍ SEZONY

N o v á P a k a - 24. 12. 2019

Vážení sportovní přátelé,

přejeme vám krásné prožití vánočních svátků a do nového roku hlavně zdraví a mnoho spokojenosti.

Lední hokej nám všem přináší v tomto období velké radosti. Premiérová účast ve II. hokejové lize přinesla několik výrazných momentů. Prožili jsme hodně šťastných momentů při vítězstvích s předními kluby tabulky. Měli jsme na dosah i více bodů než dosud máme. Náš tým se drží na dosah postupu do play-off. Soupeři jsou zdatní a zkušení. Přejeme si, aby tento sen se stal skutečností. Divácký zájem nás všechny moc těší. Náš fanklub skvěle podporuje hráče v těžkých bojích. V klubu odvádějí všichni svoji práci s maximálním zaujetím. Průběh druholigových utkání v domácím prostředí je díky všem zabezpečen profesionálně.
Naše mládež prožívá šťastné období. Všechny týmy se drží v popředí svých tabulek. Trenérský kolektiv odvádí skvělou práci. Daří se nám i v těch nejmladších kategoriích. Náborové akce přinášejí nové a nové hráče a hráčky.
Zázemí zimního stadionu jsme díky velké podpoře města Nová Paka dokázali posunout zase o několik úrovní výše. Vybudovali jsme nové zázemí pro rozhodčí a naše drahé partnery. Ve spolupráci s Královéhradeckým krajem a městem Nová Paka jsme pořídili novou časomíru. Město Nová Paka a Královéhradecký kraj podpořili naši činnost v II. ligové premiéře. Dali základ pro zabezpečení naší činnosti. Více než šest desítek partnerů podpořilo tuto nebývalou aktivitu.

Z našeho pohledu se jedná o nejlepší období novopackého hokeje.

Přejeme si, abychom to s vámi společně zvládli.

Všem vám moc děkujeme.

Za vedení novopackého hokeje Bohumil Šmika

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři