27.06.2016

NOVINKY V ÁČKU

Do nové sezóny s novým vedením.

Opustilo nás trenérské duo Aleš Půlpán - Luboš Petera. Oběma přejeme v nové práci pro druholigový Trutnov mnoho zdaru a štěstí.

V úterý dne 21. června 2016 proběhl krátký mítink týmu. Bylo představeno nové vedení, které bude pracovat ve složení:

Petr Zvolenský st. - hlavní trenér, Bohumil Šmika st. - asistent trenéra a více zde.

Složení týmu:

brankáři: Jakub Dressler, Štěpán Táborský …, obránci: Jakub Ersepka, Jan Kulhánek, Vojtěch Plecháč, Radek Pour, Dominik Rejl, Ondřej Spal, Jakub Štěpán …, útočníci: František Augustin, Štěpán Dressler, Tomáš Havelka, Miroslav Horyna, Martin Jebavý, Jan Kadeřábek, Tomáš Kadeřábek, Lukáš Kollman, Tomáš Nádvorník, Petr Plecháč, Jaroslav Richter, Jakub Šuvara, Jan Vondrlík, Petr Zvolenský, Radek Krsek …

Klub bude dál pokračovat ve spolupraci s druholigovými celky. Vedení týmu má představy o tom, že tým bude do soutěže sestaven zejména z hráčů uvedených ve výše uvedeném složení. Podmínkou je ovšem dobrá fyzická připravenost a dobré hokejové dovednosti. Předpokladem je účast na trénincích a přípravných utkáních. Pokud dojde k naplnění těchto vizí bude tým složen z hráčů, kteří zde již působili a z větší části z odchovanců z Nové Paky a okolí. Těch lze v týmu napočítat patnáct. K dispozici budou ještě nadějní hráči juniorky.

První trénink proběhne na ledě v Nové Pace v pátek 9. září 2016.

První soutěžní utkání je na pořadu v neděli 2. října od 17:00 v Nové Pace s Jaroměří.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři