05.03.2017

KONEC DOBRÝ - VŠECHNO DOBRÉ

N o v á P a k a - 5. 3. 2017

FOTOGALERIE UTKÁNÍ ZDE.

Poslední barážové utkání rozhodlo o postupujícím do KLM 2017/2018.

BK Nová Paka - TJ Spartak Nové Město nad Metují 4 : 1 (2:0, 0:1, 2:0)

Úvod: Oba soupeři dělali před utkáním vše co mohlo pomoci k jeho úspěšnému zvládnutí.

Děj před utkáním: Nové Město ostaršilo několik hráčů staršího ligového dorostu a povolalo extraligového Pojkara (n°51) do hry. Kdo hře rozumí, všiml si jeho umu. Nová Paka získala právo účasti ve hře Jakuba Šuvary, který nakonec přispěl vítěznou brankou. Zároveň se z nemocnice, po minulém utkání v Jičíně, vrátil Martin Lepka, autor první branky. Ondřej Spal, pilíř obrany Nové Paky, odvolal rodinnou dovolenou v Innsbrucku. Radek Krsek se odhodlal ke hře po vleklých zraněních ramenních kloubů. Vydržel až do 55. minuty a výrazně pomohl k úspěchu. A navíc se brankář Pavel Škop rozhodl k vynikajícímu výkonu. :) Posledním zákrokem si nakonec vysloužil obdiv diváků. A další hráči hráli s různými bolístkami. Poděkování patří všem. Obdiv patří Tomáši Kadeřábkovi, který přes těžké zranění a zápasová manka, nastoupil ke všem barážovým utkáním.

Velké, skutečně velké, poděkování patří asistentu trenéra Mirkovi Průchovi, který vedl celou přípravu týmu v barážovém období z důvodu, že byl hlavní trenér Petr Zvolenský po operaci a nemohl se tréninků účastnit. Jejich vzájemná komunikace celému výsledku pomohla.

Zahájení utkání: Utkání předcházelo poděkování a předání poháru za vítězství v nižší krajské soutěži TJ Spartak Nové Město nad Metují z rukou náměstka hejtmana Královéhradeckého kraje JUDr., Ing., Mgr. Rudolfa Cogana. A také tichou pietou za zesnulého Jiřího Vávru v jeho nedožitých 89 letech, bývalého brankáře s číslem n°19. Přítomen byl člen výboru pro sport parlamentu ČR František Škvařil.

Průběh utkání najdete zde.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři