03.12.2017

KLUB = HRÁČI A RODIČE

N o v á P a k a - 3. 12. 2017

Vážení rodiče,

přeji Vám krásný den a doufám, že hokejovými novinkami, o kterých Vás chci informovat, přispěji k Vaší dobré náladě a zejména již brzy k velké radosti našich/vašich malých hokejistů:-) Vše, o čem zde píši, vědí všichni trenéři a mají tabulku na zodpovězení všech dotazů, velikostí a informací, které od Vás potřebujeme vědět…

DRESY + SPONZOŘI

Naše shánění sponzorů na financování nových dresů pro děti má skvělé výsledky. Sehnali jsme částku potřebnou na výrobu obou sérií dresů (tyrkysové i tmavě modré), včetně štrupen. Navíc jako dárek děti dostanou i čepice a šály… Také jsme získali nějaké další bonusy a dárky pro děti… Poděkování patří novopackým firmám, ale i "mimo packým"!

Dresy zůstanou majetkem klubu. Příspěvkem rodičů na dres bude tedy pouze částka ve výši 2x cca 70 Kč na jméno hráče (na obě barvy dresů, celkem tedy cca 140 Kč - přesná částka bude ještě upřesněna podle ceny tisku). Toto jméno bude na dresech na suché zipy a poputuje s dětmi po celou dobu jejich hraní hokeje, v případě změny dresu se jen snadno přemístí. A zůstane jednou dětem na památku. Pokud však nebudete jméno na dresu chtít, nemusíte si ho kupovat, je to pouze na Vašem uvážení – v tomto případě sdělte prosím co nejdříve trenérovi, že jméno nechcete.

DRESY NAVÍC _- NA PAMÁTKU DĚTEM ČI FANDÍCÍ DRESY PRO RODIČE

Zároveň odpovídám na dotazy rodičů starších žáků, zda si mohou nechat vyrobit dres dětem na památku a kolik bude stát – ano, je to možné za cenu 800 Kč. Rodičům, kteří sponzorsky přispěli klubu na dresy, jako poděkování cena pouze 200 Kč. Také pokud chcete, můžeme i Vám, nadšeným a fandícím hokejovým rodičům či sourozencům, dát vyrobit navíc i fandící dres se jménem Vašeho dítěte či s nápisem „Nová Paka“. Stejně tak můžeme navíc vyrobit i pár hokejových čepic pro tatínky a maminky (za cca 220 Kč) či fandící šálky třeba pro fandící sestřičky a brášky (cca 200 Kč). To však lze v omezeném množství, proto pokud máte zájem, nahlaste to prosím hned teď.

HOKEJOVÝ KLUB

Vyslyšeli jsme prosbu a rozhodli se nadále aktivně podílet v aktivitách pro děti - hokejisty. My (Renata a Martin Olšovi, Jiřina Eldin, Lukáš Tauchman a naše firmy ARAGON ELL s.r.o., SABRI s.r.o., ELDIN FASHION s.r.o.), za pomoci a účasti našich obětavých trenérů a jejich manželek (a doufám, že i Vás všech ostatních), chceme vytvořit silný a aktivní hokejový klub… Pokusíme se dále průběžně shánět další sponzory, ale zejména bychom rádi vytvořili silnou hokejovou základnu a chceme pozvednout tento sport v našem městě co nejvýše, aby co nejvíce dětí chtělo „být hokejistou v Nové Pace“. Nemyslím tím, abychom byli „nejlepší“ ve výsledcích v tabulkách (jen stále lepší a lepší, ale už teď jsme dobří!), ale abychom měli hodně dětí nadšených do hokeje, dobrou partu, pevná přátelství, zkrátka silnou základnu spokojených hráčů - dětí a také aktivních rodičů… Rádi bychom pořádali pro děti občas nějaké zajímavé akce (slavnostní předávání dresů, turnaj se zahraničními teamy, trénink s hokejovým profi hráčem), mohli jim umožnit různé slevy a bonusy na další aktivity v Nové Pace, čas od času pořídit hokejové dárky (oblečení a vybavení), atd… Jakékoli zapojení se Vás ostatních uvítáme!!!

SLAVNOSTNÍ PŘEDÁVÁNÍ DRESŮ A JMENOVÁNÍ „HOKEJISTOU“ NOVÉ PAKY

Rezervujte si prosím ve svém kalendáři předběžně odpoledne ve čtvrtek 21.12.2017 a pro jistotu i čtvrtek 4.1.2018. V jednom z těchto termínů bychom rádi uskutečnili slavnostní předávání dresů dětem – na ledě. Děláme vše pro to, aby to bylo 21.12. jako vánoční dárek, ale zda se skutečně podaří dresy vyrobit ve velkém prosincovém shonu, zatím nevíme - záleží především na rychlosti dodávky látky a na rychlosti potisku. Děláme pro to, co můžeme. O termínu Vás budeme co nejdříve informovat.

Slavnostní předávání dresů proběhne pro všechny týmy najednou, na ledě, za účasti Vás - rodičů a doufáme, že s sebou vezmete nejen sourozence, babičky, dědečky, ale pozvete i všechny kamarády dětí a co nejvíce lidí znáte (třeba tím pomůžete získat i další kamarády Vašich děti na lednový nábor…J)

Chceme, aby toto slavnostní první obléknutí nových dresů bylo pro děti zážitkem. Každý hráč si proto užije svoji minutu hokejové slávy, kdy bude jednotlivě vyvolán, a to tím, že o něm bude řečeno to nejlepší – prosím, vyplňte nám pro tento účel dotazník (u Vašeho trenéra) - rádi bychom vyzdvihli vše, v čem je Vaše dítě dobré, v čem vyniká, co má rádo, za co ho pochválit… (např.: nějaké sportovní úspěchy v jiných sportech – medaile ze školních akcí? Z čeho a jaké? Hraje na nějaký hudební nástroj, zpívá či tancuje? Výborně se učí…???) Každý hráč bude na ledě jmenován „HOKEJISTOU NOVÉ PAKY“ a dostane hokejové dárky + několik překvapení od klubu a od sponzorů!!!

KLUBOVÉ HOKEJOVÉ OBLEČENÍ

Vytvořili jsme komplet zimního oblečení našeho klubu – viz foto v příloze mailu. Pokud nechcete, toto oblečení si samozřejmě kupovat nemusíte. Pokud chcete, koupit si můžete buď celý komplet, nebo jenom to, co z toho chcete. Celková cena kompletu vyjde na cca 2040 Kč/dítě, na každé oblečení klub ale přispěje částkou v hodnotě cca 30% ceny, tedy celkem cca 600 Kč, poté je tedy doplatek rodičů cca 1470 Kč/dítě, a to: Zimní zateplená softshellová bunda za cca 650 Kč (místo 950 Kč), fleecem zateplené softshellové sportovní kalhoty za cca 470 Kč (místo 670 Kč) a sportovní mikina z funkčního úpletu, tzv. „svetroviny“ za cca 350 Kč (místo 420 Kč). Vše bude s nášivkou či potiskem loga novopackého hokeje. Cena se může mírně změnit o pár drobných – podle toho, kolik přesně bude stát potisk log/výšivky.

Kdo budete mít o toto hokejové oblečení zájem, vyplňte prosím tabulku velikostí u Vašeho trenéra. Možná by stálo za zvážení, zda nezvolit velikost oblečení již na další sezónu, neboť vyrábět se toto oblečení bude až v lednu, tudíž tuto zimu ho samozřejmě ještě lze nosit, ale už asi děti zimní oblečení mají, proto by bylo fajn, kdyby jim bylo i příští sezónu...

V příloze mailu je ilustrativní obrázek, jak co bude asi vypadat + na všem bude logo novopackého hokeje, někde ještě nápis „Hokej Nová Paka“. Oblečení na obrázku je pro představu, detaily (např. barva zipů, reflexní prvky, apod.) se mohou trochu změnit. Každopádně, než se vše pořídí, ukážeme Vám vzorek každého oblečení. Nyní potřebujeme jenom vědět, kdo by měl případně o co zájem. Závazné potvrzení objednávky pak bude až poté, co „naživo“ uvidíte bundu, kalhoty i mikinu. Kluci i holky budou mít vše stejné, jen holkám mikinu při šití trochu „vypasujeme“, aby byla více dívčí.

CO MÁ A CO NEMÁ PLATIT HOKEJOVÝ KLUB?

Jenom bych ještě chtěla zmínit jednu věc… V souvislosti se sháněním peněz pro děti, jsme měli možnost nahlédnout do reality a „zákulisí“ novopackého hokeje – např. do finanční situace klubu, ale také např. na přístup a názory rodičů. Proto bych zde ráda zmínila něco, co považuji za hodně důležité. Kdo chtěl, zapojil se do sponzorství či do shánění peněz, nebo alespoň podpořil poděkováním či slovní podporou - a všem těmto rodičům děkujeme. Častokrát jsme ale slyšeli, že „to by měl platit klub“… Ačkoli i já jsem si toto dříve myslela, zjistila jsem nyní, že shánění sponzorů a zajištění veškerého hokejového a lyžařského zázemí v Nové Pace je opravdu pěkná dřina, založená na 100%ním nasazení pana Šmiky a našich trenérů! Zdaleka už v dnešní době v naší republice bohužel neplatí, že jde spoustu peněz do sportu dětí a že klub dostává na vše finance. Určitě ne v malém městě, kterým je Nová Paka... Naopak! Na vše si musí klub vydělat, zajistit financování a stále získávat sponzory. V první řadě se musí postarat o stadión, o to, že je kde bruslit, o zajištění ledu, tepla v kabinách, atd… všechno něco stojí (a ne málo!)… To, že dostáváme vybavení na děti (brusle, helmy, …), je super, ale i na to musí klub „někde vzít“. Nemůžeme se tedy divit, že na věci, jako např. hokejové mikiny či bundy, klubu opravdu už nezbývá, i když pan Šmika byl ke všem našim nápadům velmi vstřícný a hledal způsoby, jak vše zařídit!

Ale především, dnes je to tak, že KLUB = HRÁČI A RODIČE. Proto pokud chceme pro naše zlatíčka něco navíc a pokud chceme, aby náš tým byl na co nejvyšší úrovni, snažme se všichni o to, abychom pro to něco udělali, ať už sháněli finance - sponzory, či pomohli, jak kdo umíme a můžeme... Ale neříkejme už nikdo prosím, že „to by měl všechno platit automaticky klub“… Určitě ano, měl, ale to je třeba říkat politikům! V tuto chvíli Klub = my rodiče :-)

S pozdravem a poděkováním všem zúčastněným,

Renata Olšová, Jiřina Eldin & spol.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři