24.09.2018

Pojď hrát hokej - 23. 9. 2018

N o v á P a k a - 23. 9. 2018

BK Nová Paka_23. 9. 2018_Pojď hrát hokej

V neděli 23. 9. 2018 se konal na zimním stadionu v Nové Pace nábor s cílem získání nových hráčů a hráček pro lední hokej v rámci celostátní akce Českého hokeje - Týden hokeje.

Této akci předcházeli čtyři náborové akce v minulé sezóně a předminulé sezóně. Díky jim získal klub nové hráče a hráčky a mohl tak založit nově tým mladších žáků a dvě družstva přípravky.

Bezprostřední přípravou na tuto akci byla příprava celého kádru organizátora akce na několika jednáních. Zástupci klubu, trenéři, hráči a rodiče navštívili školy v celém regionu Nové Paky.

Vše bylo podporováno prezentací na internetových a facebookových stránkách klubu. Zároveň byl vysílán spot v rádiu Evropa 2.

Akce byla zahájena ve 14:30 hodin prezentací příchozích v prostorách u hlavního vchodu zimního stadionu. Vyplněním formuláře dostaly děti reprezentační hokejový dres s vyznačením křestního jména. Takto se zapsalo 19 dětí, chlapců i dívek z celého Novopacka.

Program pokračoval prezentací akce v hokejové klubovně vybavenou plochým televizorem. Po přemístění do další šatny se děti převlékaly a zkoušely hokejovou výstroj a výzbroj. Na ledě bylo připraveno osm pracovišť pro zábavné hry a cvičení.

V jedné třetině probíhalo představení minihokeje od nejmenších děti po hráče straších žáků. Ve středním třetině byla volná zóna pro rodiče s dětmi a v další třetině byly rozmístěny jednotlivá pracoviště pod vedením kvalifikovaných trenérů.

Průběh programu byl regulován rozhlasem a jím byly rodičům podávány informace o dění.

Na jednotlivých stanovištích byly děti odměňovány cenami. Na závěr se všichni zúčastnění společně vyfotografovali. 

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři