15.11.2017 18:00
Nový Bydžov
5:4 pr.
(1:1, 2:3, 1:0, 1:0)
Nová Paka
11.
Nový Bydžov, 15.11.2017 18:00

Stadion Nový Bydžov

Veselý (Krejčí) - Havelka, Myslivec, Mádle, Novák, Kubišta, Kozák, Pilný, Vosyka, Černý, Malý, Menyhárt, Hlaváček, Jebavý, Postolka, Nedbal, Chára

BK Nová Paka

Bouška (Škop) - Pour, Jebavý, Spal, Kulhánek, Pulec, Zvolenský, Svoboda, Hloušek, Rychlovský, Kadeřábek, Kloutvor, Frk, Hric, Richter, Barbora, Šuvara
Branky a nahrávky: 8:52 Kozák (Jebavý, Menyhárt), 24:39 Pilný (Černý), 33:36 Nedbal (Myslivec), 56:33 Černý (Postolka, Novák), pp 62:17 Jebavý (Chára) - 5:10 Barbora (Kadeřábek), 27:59 Spal (Kadeřábek, Barbora), 31:34 Barbora (Kadeřábek), 35:09 Hloušek (Hric) . Rozhodčí:Svoboda - Řezníček, Pechánek . Vyloučení: 3:7 . Využití: 2:1 . V oslabení: . Diváci: 170 . Střely na branku: . Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:3, 3:3, 3:4, 5:4 .
Velice kvalitní utkání. Hosté potvrdili zlepšené výkony z minulých utkání. Tentokrát se produktivně prosadila druhá řada hostí. Tomáš Kadeřábek si po dlouhé době sáhl na tři kanadské body a sám byl s hrou spokojený. Štírek Tibor Hric znovu bodoval a přiblížil se na první metu v kanadském bodování celé soutěže. Skóre otevřel hostující Dominik Barbora po předložení Tomáše Kadeřábka. Vyrovnání přinesl domácí Kozák. Do vedení dostal domácí Josef Pilný. Vyrovnání zařídil obránce Ondřej Spal, po spolupráci útočníků Barbory a Kadeřábka. Hosté se dostali do vedení brankou Barbory. Již potřetí vypracoval gólovku Tomáš Kadeřábek. Domácí srovnali Nadbalem. Do šaten před třetí třetinou odcházeli spokojeni hráči Nové Paky, když je do vedení dostala první řada. Ze spolupráce s Tiborem Hricem těžil branku Karel Hloušek. Hosté hráli skutečně výborně, ale domácí tým dokázal v poslední třetině tři a půl minuty před koncem základní hrací doby vyrovnat z hole Martina Černého. V prodloužení se radoval tým Nového Bydžova, když prostřelil hostujícího Martina Boušku útočník Drahoš Jebavý. Přes prohru v prodloužení odjížděl tým hostí spokojen z podání výborného výkonu.

Ohlasy po utkání

Petr Zvolenský (Nová Paka): Celé utkání jsme byli více než vyrovnaným soupeřem. Až posledních deset minut byl lepší domácí tým a to díky znovu vyššímu počtu potrestaných hráčů našeho týmu.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři