05.12.2018 18:00
Nová Paka
9:1
(2:0, 1:1, 6:0)
Opočno
15.
Nová Paka, 05.12.2018 18:00

BK Nová Paka

Horáček - Zeman, Chleborád, Spal, Pulec, Erban, Pour - Nevyhoštěný, Hnik, Hric, Kadeřábek, Šuvara, Malík, Hidveghy, F.Moník, Kloutvor, Kerekanič, Krsek Trenér: Půlpán Vedoucí: Jiří Hronek

HC Opočno

T.Sajdl (Mičan) - R.Sajdl, Kubíček, Jakl, F.Řehák, Žid, Janoušek, Franc, Lukášek, Černík, J.Řehák, Slezák, Srpek, Brožek, L.Sajdl, Šafář, Mervart
Branky a nahrávky: 7. Hnik (Hric), 10. Nevyhoštěný (Kerekanič), 34. Nevyhoštěný (Kerekanič, Kloutvor), 46. Nevyhoštěný (Hnik, Hric), 46. Šuvara (Kadeřábek, Kerekanič), 48. Hnik (Hric), 48. Nevyhoštěný (Hnik, Hric), 50. Krsek (Hidveghy, Malík), 59. Hnik (Zeman, Chleborád) - 24. Slezák . Rozhodčí: Karlík - Karous, Všetečka . Vyloučení: 8:10 . Využití: 1:0 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 126 . Střely na branku: 31:22 . Průběh utkání: 2:0, 2:1, 9:1 .
Utkání proti předposlednímu celku tabulky mělo papírově přinést klidné dosažení všech tří bodů. Protivník předvedl, že ne náhodou získal body proti silné Jaroměři a v dalších předcházejících utkáních na body po právu dosahoval a jen těsně o ně přicházel.

K utkání měl domácí trenér k dispozici téměř čtyři útočné formace. Do hry nasadil "druhého" brankáře Zdeňka Horáčka. Klid pro domácí zajistil Tibor Hric přesnou přihrávkou na Františka Hnika, který otevřel skóre. Druhou branku dal Michal Nevyhoštěný po pěkném uvolnění Honzy Kerekaniče. Pak zůstalo mnoho šancí trestuhodně nevyužito. Hosté snížili ve druhé části Slezákem, když mladého brankáře zasáhl kotouč do přilby a pak neměl přehled na zabránění jeho dopadu za svá záda. Na tři jedna zvýšil znovu Michal Nevyhoštěný, když mu zakončení připravili spoluhráči z útoku, Honza Kerekanič a Lukáš Kloutvor. Až do konce druhé třetiny nedokázali domácí hostujícího Sajdla překonat. V kabině asi nastal hluk. Do poslední části nastoupili domácí v pozměněné sestavě a s jiskrou ve výkonu. Úplný klid přinesla třetí branka Michala Nevyhoštěného po nejlepší akci utkání. Po pravém křídle unikl Tibor Hric. Jeho pas předal František Hnik v pravý okamžik na brilantního střelce. A pátá branka znamenala definitivní konec nadějí hostujícího týmu. V přesilové hře vybojoval kotouč v levém útočném rohu Lukáš Kloutvor. Jeho přihrávku nasměroval kapitán týmu Tomáš Kadeřábek na najíždějícího Jakuba Šuvaru, který zavěsil do odkryté branky. Pak už skóre narůstalo a padala jedna krásná branka za druhou. V brance Nové Paky měl Zdeněk Horáček přesto dost práce, ale už byl v sebejistém výkonu a žádný kotouč za svá záda již nepustil. Zaslouženě se dočkal podporujícího povzbuzování.

V neděli mají hráči volno. Ve středu zajíždí do Hronova.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán - Museli jsme před třetí třetinou řešit situaci. Hosté výborně bránili. V osobních soubojích si počínali velmi dobře a nám tam nic nepadalo. Nakonec se povedlo převahu vyčíslit krásnými brankami, které padaly po pěkných akcích.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři