20.11.2016 17:00
Nová Paka
2:8
(0:0, 1:3, 1:5)
Jaroměř
15.
Nová Paka, 20.11.2016 17:00

BK Nová Paka

Škop (Táborský) - Spal, Štěpán - Pour, Zvolenský - Chleborád, Kulhánek (Tegel) - Vondrlík, T. Kadeřábek, J. Kadeřábek - Krsek, Šuvara, P. Plecháč - Jebavý, Nádvorník, Hric 30´Richter

HC Jaroměř

Navrátil (Kačírek) - Merkl, Kotrč, Bujňák, Ježík, Růte, Souček, Koblížek, Hamáček, Kocian, Krause, Hlavnička, Langpaul, Karel, Lemberk, Vejman, Světlík, Čtvrtečka, Bečka, Kukal
Branky a nahrávky: 23:04 Krsek, 52:46 J. Kadeřábek (T. Kadeřábek, Štěpán) - 20:39 Hamáček (Kotrč), 35:16 Hlavnička (Souček), 37:59 Koblížek (Vejman), 40:23 Světlík (Kocian, Koblížek), 44:12 Kocian (Merkl, Kukal), 55:06 Hamáček (Karel), 55:14 Vejman (Kocian), 55:26 Ježík . Rozhodčí: Petr - Brandejs, Dudadík . Vyloučení: 6+OT (Vondrlík) : 8 . Využití: 1:2 . V oslabení: . Diváci: 310 . Střely na branku: 41:34 (17:6, 9:18, 15:10) . Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:5, 2:5, 2:8 .
Velmi krutý výsledek potkal domácí hokejisty s hostující Jaroměří. Herní převaha domácích v první třetině vyzněla zcela jalově. Výborně bránící hosté nepustili hostující útočníky do vyložené šance a střely ze střední vzdálenosti jaroměřský Navrátil bez problémů pochytal. V průběhu první třetiny byl bolestivě zraněn v obličeji Tibor Hric, který reklamoval úder na hlavu, ale bez povšimnutí. Po ošetření a namontování mřížky pokračoval krátce se sebezapřením, ale nešlo to, utkání nedohrál. I to mělo na průběh utkání vliv. V úvodu druhé třetiny se hosté dostali okamžitě do vedení. Individuální akcí v útočné třetině přinesl vyrovnání Radek Krsek. Ve třicáté čtvrté a třicáté šesté minutě přišly dva přísné tresty. Nejprve byl vyloučen domácí obránce Jakub Štěpán, který skutečně nefauloval. Pak nebyl potrestán faul na domácího hráče. Hosté tuto přesilovou hru využili Hlavničkou. V následujícím oslabení ujel domácí Radek Krsek, ale výtečný ochránce jaroměřské branky Jiří Navrátil jemu šanci zlikvidoval. Zakrátko hosté zvýšili vedení v přesilové hře Koblížkem. Krátce před koncem druhé třetiny byli vyloučeni domácí Šuvara a hostující Růta. V úvodu třetí třetiny v pokračující hře čtyř ku čtyřem zvýšil vedení na tříbrankový náskok hostující Světlík. Krátce poté co byl při úvodním vhazování faulován Tomáš Kadeřábek. Faulovaný hráč ležel na ledě, ale hra pokračovala až do zlomového bodu, kdy Jaroměř definitivně určila vítěze. Domácí se v pokračujícím dějství velmi snažili za každou cenu útočit, ale štěstí jim vůbec nepřálo. Mnohé šance končili zneškodněné brankářem Navrátilem nebo kotouče doslova létaly okolo sítě jeho branky. Hokejové štěstíčko vůbec, ale vůbec nepřálo. Velmi malá jiskřička naděje hokejového snílka svitla v padesáté třetí minutě. Ve hře pět ku třem snížil domácí Jan Kadeřábek po přihrávce Tomáše a Jakuba Štěpána. To bylo vše. Krátce nato byl ošetřován Honza Kadeřábek pro zranění nohy - z utkání musel odstoupit. Odkrytá zadní vrátka hosté využili v padesáté šesté minutě třemi rychlými brankami. Zmar domácích byl dokonán. Trpká porážka před početnou diváckou kulisou mrzí velmi. Pořadatelům se povedlo uspořádat skvělou náborou akci. Přišlo více než tři desítky zájemců o lední hokej, ale nebyli výsledkem uspokojeni. Z řad diváků bylo poprvé v sezóně slyšet, že rozhodčí nestačí. Možná to tak mohlo zčásti být, ale vini za selhání zejména oni nebudou. Toto utkání je pryč a už se s ním nedá vůbec nic dělat.

Příští utkání se hraje v domácím protředí s Náchodem v pátek 25. 11. od 18:00.

Ohlasy po utkání

Petr Zvolenský, Nová Paka: Bylo to přesně obrácené utkání jako minulé s Novým Bydžovem. Nám to tam tentokrát nepadalo. Hostům naopak, ale stejně tam bylo mnoho chyb v obranné fázi. Jsem toho pln, musím si odpočinout. Jednoduché to není. V rozhodčích to nevidím.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři