07.12.2016 18:00
Třebechovice
3:1
(1:0, 1:0, 1:1)
Nová Paka
16.
Třebechovice, 07.12.2016 18:00

SK Třebechovice

Petrů - (Lochman) - Hendrich, Kostka, Souček, BBohdanecký, Šeda, Wolf, Bartoň, Kudr, Kosina, Hubáček, Dostál, Tuček, T. Drašnar, Šoula, J. Drašnar

BK Nová Paka

Abrahám (Škop) - Kadavý, Spal, Kulhánek, Pour, Zvolenský, Jebavý, Chleborád, Vondrlík, T. Kadeřábek, Hloušek, Nádvorník, Hric, Krsek, Štěpán
Branky a nahrávky: 12:32 Dostál (Hubáček), 23:30 J. Drašnar (Hubáček, Wolf), 56:32 Dostál (Hendrich) - 46:28 Hloušek (Hric) . Rozhodčí: Petr - Martínek, Brandejs . Vyloučení: 10:5 . Využití: 0:0 . V oslabení: . Diváci: 90 . Střely na branku: . Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1 .
K utkání se dostavilo čtrnáct hráčů. Petr Plecháč z utkání se Dvorem je pro poranění stehenního svalu čtrnáct dní mimo hru. Spolupracující Vrchlabí poslalo gólmana a tři hráče. První třetinu byli domácí hráči mírně lepšími. Rychle bruslili, vraceli se okamžitě do hloubi vlastního pásma. Hosté se nemohli dostat do podobného tempa. Martin Abrahám řešil výborně tři vynikající šance domácích. Nestačil až na Dostálovo zakončení, kdy si střelec objel celou branku. Bránící hráči jej nepustili před gólmana. Vyjetím mezi kruhy se dostal do osamocené pozice a než ho stihli hostující hráči odclonit měl dostatek času na přesné zamíření. Ve druhé třetině byli hosté aktivnější. Za cenu maximálního úsilí výborně hrající domácí celek mírně přehrávali. Hostující celek po dvou šancích Krska, Zvolenského a Nádvorníka zastavilo napadení spoluhráče Radka Krska domácím Vladimírem Kostkou. Po tvrdém ataku v útočném pásmu mezi kruhy zůstal hostující hráč bezvládně ležet na ledové ploše. Byl odnesen a převezen rychlou záchrannou službou do fakultní nemocnice v Hradci Králové. Hosté se snažili, ale bylo vidět, že jsou událostí poškozeni. Faulující hráč obdržel menší trest za napadení. V té době prohrávali dva nula, když hostující obrana chybovala. Nebyl správně obsazen střelecký prostor mezi kruhy, kam dostal přihrávku Jakub Drašnar, který přihrávku Jiřího Hubáčka přesně umístil. V poslední třetině se povedlo hostujícímu oslabenému týmu snížit a snažení o dosažení vyrovnávací branky bylo veliké, ale domácí gólman Petrů byl ten večer stále na svém místě připraven k bravurním zákrokům. Nakonec využili domácí nahození Hendricha šťasnou tečí Dostála. Necelé tři minuty před koncem byl domácím Hendrichem nemilosrdně sražen na mantinel lídr hostí Tomáš Kadeřábek. V pátek 9. prosince se Tomáš podprobil operaci palce na pravé ruce pro jeho přeražení a přetrhání šlachových úponů. Utkání s bolestmi dohrál Petr Zvolenský, který celou noc nespal pro tvrdé naražení hrudního koše. Z Třebechovic odjel tým zcela zdecimovaný a rozčarovaný z dění na ledové ploše, sportovní neúcty a nesprávnému posuzování tvrdých a likvidačních zákroků. Rozhodčí přesto udělil domácím mnoho trestů, ale pouze menších což charakteru zákroků vůbec neodpovídalo. Výsledkem jsou výše popsaná zranění.

Ohlasy po utkání

Petr Zvolenský: V první třetině jsme byli pomalejší. Domácí od zahájení byli snaživějším týmem. Od druhé třetiny jsme se dostávali do tempa, ale naše šance zůstávaly nevyužity. Po dvou chybách jsme prohrávali o dvě branky. Výrazně nás zasáhlo zranění hlavy Radka Krska. V poslední třetině jsme snížili na rozdíl jedné branky, ale to bylo vše. Dnes vyhrála tvrdost. Naše přesilové hry neměly moment překvapení.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři