10.02.2019 17:00
Náchod
1:3
(0:1, 0:2, 1:0)
Nová Paka
9.
Náchod, 10.02.2019 17:00

HC Náchod

Bláha (Lelek) -Matějka, Chaloupka, Plíhal, Verner, Pánek, Veselý, Komárek - Havrda, Leeder, Šimoníček, Macháň, Vondřejc, Škoda, Oppelt, Matouš, Maršík. Trenér: Emil Veselý

BK Nová Paka

Veselý (Dosoudil) - Mlčoch, Zeman - Spal, Malík - Pour, Svoboda - Hidveghy, Hnik, Hric - Šuvara, Kadeřábek, F.Moník - Mach, Kloutvor, Krsek. Trenér: Aleš Půlpán
Branky a nahrávky:59. Komárek (Havrda, Macháň) - 20. Hnik (Hidveghy, Hric), 26. Šuvara (F.Moník, Hric), 35. F.Moník (Kadeřábek, Šuvara) . Rozhodčí: Libor Venfurter - Petr Kozák, Jakub Všetečka . Vyloučení: 4:6 . Využití: 1:1 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 89 . Střely na branku: 26:31 . Vhazování: 27:32 . Průběh utkání: 0:3, 1:3 .
Ještě stále v neúplné sestavě se představili hráči Nové Paky na ledě mnohonásobného přeborníka Královéhradecké hokejové ligy.

Patrik Hidveghy nahradil v první řadě zraněného lídra týmu Michala Nevyhoštěného. Vypracoval v poslední minutě první třetiny první branku hostí pro střelce Františka Hnika. Necelých šest minut po přestávce dostal do dvoubrankového vedení Novou Paku Jakub Šuvara po vypracované akci Tomáše Kadeřábka a přihrávce Filipa Moníka. O deset minut později se prosadil sám Filip Moník, když si spolupráci s Jakubem Šuvarou vyměnili. Akci znovu vypracoval Tomáš Kadeřábek. Hosté byli mimo pěti minut v první třetině lepším týmem. Podporoval je bezchybnými zákroky František Veselý. Domácí snížili až v poslední minutě utkání v přesilové hře, když předtím nevyužili i dvojnásobnou přesilovou hru. Hráči tímto vítězstvím vybojovali pro Novou Paku první místo ve finálové skupině a nejlepší nasazení do play-off, vrcholu sezóny.

Ve středu od 18:00 v Nové Pace s Trutnovem "B" a již v neděli 17. 2. od 17:00 s Novým Městem nad Metují.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán: Pohodové a klidné utkání jsme bezpečně dovedli do vítězného konce. Brankový rozdíl mohl být vyšší, ale střelcům to tam lacino nepadalo.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři