25.09.2019 18:00
Nová Paka
3:0
(1:0, 0:0, 2:0)
Bílina
5.
Nová Paka, 25.09.2019 18:00

BK Nová Paka

Mahdal (Vacek) – Abraham, Mlčoch, Steinocher, Muller, Malík, Bezděk, Suvorov, Ukhin, Hnik, Hašek, Hidveghy, Planý, Půlpán Aleš, Škvrně, Kloutvor, Nevyhoštěný, Hric, Půlpán Tomáš, Smékal

HC Bílina

Běhula Richard (Štěpka) – Vilinskij, Zeman, Jarý, Petržílka, Běhula Tomáš, Brzek, Bjurkland, Kobes, Mašek, Fábry, Šimeček, Gnusin, Šmejc, Procházka, Zdeněk
Branky a nahrávky: 3. Hnik (Hidveghy, Abraham), 43. Ukhin (Hric), 50. Ukhin (TS) . Rozhodčí: Battěk - Kučera, Schopf . Vyloučení: 5:5 . Využití: 1:0 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 290 . Průběh utkání: 3:0 .

BK Nová Paka se s týmem z Bíliny utkal poprvé. Domácí prostředí uhájil a bere body za výhru 3:0!

V novopackých barvách se poprvé předvedl dvacetiletý Marek Škvrně, který mládežnickými kategoriemi prošel v Kometě Brno a v dospělém hokeji nastupoval minulou sezonu v prvoligové Třebíči. Má za sebou 63 zápasů na reprezentačních akcích mládeže (U16 - U20).

Do středečního utkání vstoupila aktivněji Nová Paka, která si tvořila jednu gólovou šanci za druhou. Už ve třetí minutě se povedlo puk do soupeřovy brány dopravit Františku Hnikovi po přihrávce Lukáše Abrahama a Patrika Hidveghyho. Fanoušci ani jednoho z týmů gólové hody v první a druhé třetině neviděli, za to si ale mohli všimnout výborně chytajícího domácího brankáře Michala Mahdala, který všechny snahy o vstřelení puku do své brány likvidoval a svůj tým držel po celý zápas. V závěrečné dvacetiminutovce se domácí dočkali a Tibor Hric po přihrávce Lukáše Bezděka poslal na úrovni kruhů perfektní pas Yaroslavu Ukhinovi, který hostujícího brankáře "vykoupal" a navýšil skóre na 2:0. Za sedm minut se dostal do úniku Patrik Hidveghy, ale byl faulován bílinským Zemanem, a tak bylo nařízeno trestné střílení. Důvěru trenéra dostal střelec druhé branky Yaroslav Ukhin a ten nezklamal. Poslal puk Běhulovi mezi betony a se závěrečnou sirénou tak na časomíře svítil zasloužený výsledek 3:0 pro novopacké hokejisty.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán - Herně trochu neučesané první dvě třetiny, ale v třetí už byla přesně to, co chceme hrát. Výborný výkon předvedl opět brankář. Děkujeme fanouškům za výbornou atmosféru a doufáme, že se za námi vydají v sobotu do Dvora Králové nad Labem.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři