30.10.2019 18:00
Bílina
3:6
(1:2, 1:3, 1:1)
Nová Paka
14.
Bílina, 30.10.2019 18:00

HC Bílina

Chabr (41. Štěpka) – Kolíček, Petržílka, Kučera, Vilinskij, Pokorný, Cikánek – Šimeček (A), Procházka (C), Kobes, Zdeněk, Mašek, Kubišta, Bjurkland, Tyurin, Fábry, Brzek, Gnusin, Šmejc

BK Nová Paka

Mahdal (Vacek) – Müller, Pohrl, Mlčoch, Malík, Bezděk, Suvorov – Ukhin, Hašek, A. Půlpán (C), Hnik, Hidveghy, Kloutvor, Nevyhoštěný (A), Hric, T. Půlpán, Foerster
Branky a nahrávky: 19. Šmejc (Fábry, Šimeček), 34. Tyurin (Zdeněk, Kubišta), 55. Zdeněk (Kolíček) – 7. Půlpán A. (Hnik), 19. Müller (Kloutvor), 22. Bezděk (Mlčoch, Půlpán T.), 26. Půlpán T. (Hric, Ukhin), 39. Hnik (Půlpán A., Pohl), 45. Hric . Rozhodčí: Luczków – Goltsch, Sýkora . Vyloučení: 8:7 . Využití: 1:3 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 50 . Průběh utkání: 2:0, 1:2, 1:4, 2:4, 2:6, 3:6 .

Středa 30. 10. 2019 byla ve znamení dlouhé cesty až na samotný západ republiky.

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté a v 6. minutě si vysloužili přesilovku hru, kterou únikem po mantinelu, po přihrávce od Františka Hnika, proměnil Aleš Půlpán. Nová Paka v tlaku pokračovala a po vyhrané buly se do puku opřel Tomáš Müller - 0:2. Pačáci v závěru polevili a nechali Bilinu snížit na 1:2 brankou Šmejce. Do druhé třetiny vstoupila Nová Paka opět aktivně a dělovkou od modré navýšil skóre svou první trefou v sezóně Lukáš Bezděk. O tři minuty později ukázali Pačáci svůj důraz na brankovišti a z něho doslova vydoloval gól Tomáš Půlpán. Domácí opět snížili na rozdíl dvou branek zásluhou ruského útočníka Tyurina. Skvělé hrající třetí řada vybojovala další faul. Po parádně sehrané přesilovce tečoval přihrávku Aleše Půlpána František Hnik. Ve třetí třetině se Bílina dostávala do tlaku, avšak výborný Mahdal kryl šance soupeře a nepřipustil žádné velké drama. Skvělou práci odvedl Tibor Hric, který vystihl rozehrávku soupeře a kličkou do backhandu zvyšoval už na 2:6. Novopačtí pak měli několik slibných příležitostí, kdy mohli navýšit skóre. Odkrytou klec netrefil Michal Nevyhoštěný, po samostatném úniku střelou do konstrukce brány to zkoušel Tomáš Půlpán. Pět minut před koncem upravil skóre jen kosmeticky Zdeněk na 3:6. Nová Paka si tak po slušném výkonu připisuje důležité tři body do tabulky. Děkujeme šesti statečným, kteří se rozhodli podpořit naše borce uprostřed týdne v daleké Bílině!

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán - Zápasy v Bílině jsou vždy těžké. Po celý zápas jsme ale byli lepším týmem, a po zásluze jsme přivezli plný počet bodů.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři