16.11.2019 17:00
Nová Paka
6:3
(4:1, 0:0, 2:2)
Jablonec nad Nisou
18.
Nová Paka, 16.11.2019 17:00

BK Nová Paka

Mahdal (Vacek) – Müller, Pohl, Mlčoch, Malík, Bezděk, Steinocher, Suvorov – Kloutvor, Hric (A), Škrvně – Ukchin, T. Půlpán, Foerster – Hidveghy, A.Půlpán (C), Hnik (A) – Dvořák

HC Jablonec nad Nisou

Jelínek (od 12. min. Mašek) – Pavlů (C), Krejsa, Pulec, Pilař, Čechura, Tržický, Pilek – Plíhal, Maďar (A), Král – Kačírek, Homolka (A), Gecko – Jursa, Miškovský, Nezbeda – Bouřil
Branky a nahrávky: 6. Dvořák (Hric), 8. Hnik (Škvrně, T.Půlpán), 12. A.Půlpán (T.Půlpán, Mlčoch), 13. Hric (Ukhin, Bezděk), 46. Hric (Steinocher, Dvořák), 49. A.Půlpán (Malík, Hidveghy) – 18. Maďar, 55. Miškovský (Plíhal), 58. Miškovský (Maďar) . Rozhodčí: Zavřel – Kettner, Axman . Vyloučení: 5:5 . Využití: 1:0 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 593 . Průběh utkání: 4:0, 4:1, 6:1, 6:3 .

Jablonečtí vlci poraženi i podruhé v sezoně. V sobotním zápase rozhodla první třetina, kterou si domácí pohlídali. V utkání se poprvé ukázal královéhradecký Jaroslav Dvořák, který v této sezoně nastupoval za HC STADION Vrchlabí.

Do první třetiny nastoupila domácí Nová Paka velice aktivně. a to zúročila již v šesté minutě nováčkem v sestavě, Jaroslavem Dvořákem, po delším obléhání soupeřovy třetiny. Asistoval Tibor Hric. Tlak novopačtí hokejisté neustále stupňovali a Jablonec pouštěli do útočného pásma velice sporadicky. Zakrátko zvýšil vedení František Hnik po přihrávce Marka Škvrněho a Tomáše Půlpána. V polovině prvního dějství byl vyloučen Tomáš Půlpán. Ten se, po opuštění trestné lavice, okamžitě dostal k puku, vystřelil z kruhu a jeho střelu dorazil druhý Půlpán. Další ránu dostali jablonečtí z hole Tibora Hrice za asistence Lukáše Bezděka a Yaroslava Ukhina. Chvíli před sirénou se za Mahdalova záda golfem trefil Maďar po samostatném úniku. Do kabin se tak šlo za velice příznivého stavu 4:1.

Po návratu na led byla znát úprava taktiky na hru do obrany. Ta se novopackým velice vydařila a v druhé třetině tak skóre zůstalo nezměněné.

V závěrečné periodě definitivně pohlídal zápas pátým gólem do jablonecké svatyně Tibor Hric za asistence od Michala Steinochera a Jaroslava Dvořáka. Šestou novopackou a svou druhou brankou v zápase se po přihrávce Davida Malíka a Patrika Hidveghyho blýskl Aleš Půlpán. Hosté z Jablonce nad Nisou v závěru zápasu už jen kosmeticky upravili skóre na konečných 6:3 dvěma góly od Miškovského.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán - Po úpravě sestavy jsme celý týden pracovali na sehrání a na tlaku do brány. V zápasu to bylo vidět, první třetinu jsme soupeře k ničemu nepustili a se získaným vedením jsme si už zápas pohlídali. Jsme rádi, že nám hrají dobře všechny tři lajny.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři