20.11.2019 18:00
Nová Paka
4:6
(0:1, 2:3, 2:2)
Trutnov
19.
Nová Paka, 20.11.2019 18:00

BK Nová Paka

Mahdal, 23. Vacek – Müller, Pohl, Mlčoch, Malík, Bezděk, Suvorov, Půlpán Aleš (C), Ukhin, Foerster, Hnik (A), Kloutvor, Půlpán Tomáš, Hric (A), Hidveghy, Škvrně

HC Trutnov

Krofta (Ašenbrenner) – Jirásek, Kynčl, Pražák, Vácha, Suk, Višňák, Svoboda, Krsek, Šimoníček, Bucek, Kubinčák, Planý, Poul, Fedulov, Tatar
Branky a nahrávky: 24. Půlpán (Hnik, Hric), 26. Hric (Hnik), 57. Půlpán (Ukhin, Müller), 58. Ukhin (Půlpán) – 14. Poul (Tatar), 23. Poul (Tatar), 23. Kubinčák (Fedulov, Planý), 28. Svoboda (Bucek), 48. Šimoníček (Svoboda, Bucek), 60. Kubinčák . Rozhodčí: Tomáš Battěk – Svatopluk Marek, Michal Tasch . Vyloučení: 4:3 . Využití: 1:0 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 635 . Průběh utkání: 0:3, 2:3, 2:5, 4:5, 4:6 .

Na HC Trutnov Nová Paka poprvé v soutěžní sezoně recept nenašla a připsala si porážku 4:6.

Do zápasu vstoupil na pohled lehce aktivněji Trutnov, který si v průběhu první třetiny vypracoval více šancí. První a jedinou změnu stavu v úvodní periodě zajistili hosté po zásluze Poula, který přesně vystřelil od pravého mantinelu a rozradostnil tak hostující střídačku i fanoušky.

Po konci první přestávky a příchodu na ledovou plochu se téměř okamžitě do Mahdalovy brány trefil již podruhé Poul, který dorážel do prázdné branky. Následoval rychlý gól z hole Kubinčáka, který vymetl roh brány. To novopacké hokejisty ale nezlomilo, a po půl minutě snížil na rozdíl dvou branek skvěle hrající Tomáš Půlpán, po krásné akci, ve spolupráci s Františkem Hnikem a Tiborem Hricem. Zakrátko využil již po deseti vteřinách přesilové hry nabídnutou šanci Františka Hnika Tibor Hric. Za dvě minuty ale trutnovští draci zvýšili své vedení Svobodou. Předchozí backhandový pokus Bucka sice Vacek vyrazil, ale zmíněnému Svobodovi se následně povedlo kotouč propašovat do brány.

V poslední třetině byl znát zvyšující se tlak domácích. Bohužel na 2:5 změnil skóre hostující Šimoníček střelou do odkryté klece. Čtyři minuty před koncem utkání se znovu trefil Tomáš Půlpán po krásné akci Yaroslava Ukhina a Tomáše Müllera. Zdálo se, že je to jen kosmetická úprava výsledku, ale za krátkou chvíli vystřelil Nové Pace naději Yaroslav Ukhin za asistence Aleše Půlpána. Domácí zkusili hru v power-play. Ta k nelibosti týmu i fanoušků nevyšla a osm vteřin před koncem potvrdil výhru Trutnova Kubinčák gólem do prázdné.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři