04.12.2019 18:00
Nová Paka
8:3
(3:0, 3:1, 2:2)
Bílina
23.
Nová Paka, 04.12.2019 18:00

BK Nová Paka

Mahdal (Vacek) – Malík, Mlčoch, Hroudný, Abraham (C), Pohl, Bezděk, Suvorov – Kloutvor, Foerster, Škvrně, Hnik (A), Uchin, Půlpán A. (A), Dvořák, Hidveghy, Půlpán T.

HC Bílina

Běhula R. (Galuška) – Kolíček, Pokorný, Curkan, Vilinskij, Brzek, Běhula T. – Šimeček (A), Kubišta, Šmejc, Procházka, Mašek, Urban (C), Fábry, Tjurin, Zdeněk, Kobes, Tupý, Kučera
Branky a nahrávky: 5. Malík (Hnik, Dvořák), 13. Půlpán A. (Hidveghy), 18. Foerster (Škvrně, Půlpán T.), 32. Uchin (Hidveghy, Abraham), 33. Bezděk (Pohl, Škvrně), 37. Hnik (Malík, Suvorov), 54. Dvořák (Hnik), 60. Malík (Hnik, Suvorov) – 35. Tupý (Procházka), 43. Pokorný, 60. Mašek (Kobes, Šmejc) . Rozhodčí: Luczków – Toman, Pechánek . Vyloučení: 5:5, navíc BLN Zdeněk OT a OK . Využití: 0:0 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 451 . Průběh utkání: 5:0, 5:1, 6:1, 6:2, 8:2, 8:3 .

Po sobotní výhře chtěli novopačtí hokejisté navázat na zisk bodů, a to se jim po přesvědčivé výhře 8:3 povedlo.

Celý zápas probíhal v dominanci domácího celku. Skóre otevřela známý útok stejně jako v sobotním utkání. Nejdříve Jaroslav Dvořák přihrál puk Františku Hnikovi, ten ho poslal od mantinelu na volného Davida Malíka, který neváhal a vyslal jej do levého horního rohu. Po polovině prvního dějství Patrik Hidveghy v útočném pásmu nahrál před Aleše Půlpána, ten okamžitě vystřelil směr brána. Puk hostující brankář vyrazil, bohužel pro Bílinu ale kotouč tečoval obránce přímo do klece. Za pět minut krásný gól vstřelil Petr Foerster, který Běhulu doslova ,,vykoupal". Asistovali Marek Škvrně a Tomáš Půlpán.

Po první přestávce Nová Paka navázala na tlak v předchozí třetiny. Po polovině utkání následovala petiminutovka, která přinesla čtyři góly. V 32. minutě se trefil backhandem Yaroslav Ukhin, jemuž asistovali Patrik Hidveghy a Lukáš Abraham. Po necelé minutě zvýšil skóre Lukáš Bezděk po přihrávkách od Mikuláše Pohla a Marka Škvrněho. Poprvé v zápase se také prosadila Bílina zásluhou Tupého. Na odpověď hosté ale čekat dlouho nemuseli. Alexander Suvorov a David Malík zahájili gólovou akci, na jejímž konci stál skvěle hrající František Hnik. Do šaten si tak bílinští draci nesli už pětigólové manko.

Třetí třetinu Nová Paka nepodcenila. Nejdříve se sice prosadili hosté z hole Pokorného, ale poté se trefil do šibenice Jaroslav Dvořák, kterému předložil kotouč František Hnik. V poslední minutě středečního zápasu stihly padnout ještě dvě branky. Nejdříve se trefil David Malík po asistenci Alexandera Suvorova a Františka Hnika, který si připsal už čtvrtý bod v utkání za jeden gól a tři asistence. Čtyřmi body se taktéž blýskl střelec posledního gólu, který se trefil dvakrát a ke dvěma dalším brankám dopomohl. Výsledek už jen kosmeticky upravil bílinský Mašek.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři