28.12.2019 16:00
Trutnov
4:3 pr.
(1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
Nová Paka
28.
Trutnov, 28.12.2019 16:00

HC Trutnov

Krofta, Ašenbrenner – Vácha, Junek, Leder, Jirásek D., Kynčl, Suk, Višňák, Fedulov, Kubinčák, Janoušek, Krsek, Bucek, Škvrně, Jirásek F., Planý, Poul, Starý, Tatar

BK Nová Paka

Mahdal, Vacek – Pohl, Műller, Abrahám, Bezděk, Houška, Suvorov, Mlčoch, Ukhin, Foerster, Malík, Půlpán T., Hric, Hidvéghy, Dvořák, Hnik, Moravčík, Půlpán A.
Branky a nahrávky: 3. Junek (Starý, F.), 26. Poul (Tatar, Krsek), 44. Planý (Škvrně), 62. Krsek (Tatar, Fedulov) – 17. Malík (Pohl, Műller), 22. Malík (Műller, Mlčoch), 60. Malík (Mlčoch, Abraham) . Rozhodčí: Veinfurter – Gregar, Řezníček . Vyloučení: 6:5 . Využití: 1:0 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 535 . Průběh utkání: 1:0, 1:1, 1:2, 2:2, 3:2, 3:3, 4:3 .

Poslední zápas roku 2019 na Novou Paku čekal u trutnovských draků. V utkání se blýskl David Malík, který nasázel do soupeřovy branky tři góly.

Úvod patřil Trutnovu. K tomu přispělo i novopacké vyloučení, které po krátké chvíli potrestal Junek, který dostal přihrávku zpoza branky. Své vedení mohli i navýšit, ale Michal Mahdal v bráně byl proti. V 18. minutě bylo vyrovnáno. David Malík po asistenci Tomáše Müllera a Mikuláše Pohla nekompromisně dorazil kotouč do branky.

Druhá třetina patřila novopackým hokejistům. Ti hned ze začátku dějství strhli vedení na svou stranu, kdy se David Malík prosadil podruhé za pomoci Marka Mlčocha a opět i Tomáše Müllera. V 26. minutě zůstal před novopackou svatyní osamocený Poul, který neměl těžkou práci s nasměrováním puku za Mahdalova záda.

Po poslední přestávce inkasovala Nová Paka branku, kdy Planý prokličkoval mezi hostujícími hráči a svou akci dokázal dokončit. Poté začali domácí bránit své vedení zuby nehty. Ke konci třetiny trenéři Paky odvolali Mahdala z brány a zkusili hru v power-play. 11 vteřin před koncem bylo srovnáno! Malík zkompletoval hattrick a vystřelil svému týmu jistý bod.

Hra pokračovala do prodloužení. To se zdálo v režii novopackých, ale do brejku se dostal Krsek a ten se štěstím trefil prázdné místo v bráně soupeře.

Nová Paka tak odvezla z Trutnova důležitý bod, díky kterému zakončila rok 2019 na šestém místě zajišťujícím vyřazovací boje play-off.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři