01.02.2020 17:00
Nová Paka
2:6
(2:2, 0:1, 0:3)
Trutnov
37.
Nová Paka, 01.02.2020 17:00

BK Nová Paka

Mahdal (Vacek) – Abraham (C), Bezděk, Mlčoch, Müller, Holý, Suvorov – Vrba, Janča, Kloutvor, Kerekanič, Malík, Hric (A), Půlpán T., Foerster, Půlpán A. (A), Hnik

HC Trutnov

Ašenbrenner (Krofta) – Vácha (A), Junek, Faltys, Jirásek, Kynčl, Suk, Višňák, Pohl, Višňák – Janoušek, Kubinčák (A), Poul, Bucek, Leder, Krsek, Fedulov (C), Planý, Starý, Tatar, Škvrně
Branky a nahrávky: 15. Müller (Bezděk, Hnik), 16. Foerster (Půlpán) – 9. Planý (Kubinčák), 14. Kubinčák (Tatar), 40. Starý, 42. Tatar (Junek, Vácha), 44. Planý (Starý, Kynčl), 57. Škvrně (Planý, Fedulov) . Rozhodčí: Tomáš Battěk – Svatopluk Marek, Jakub Dědek . Vyloučení: 4:6, navíc NPA Abraham OT . Využití: 1:1 . V oslabení: 0:1 . Diváci: 648 . Průběh utkání: 0:2, 2:2, 2:6 .

Jedno z nejdůležitějších utkání čekalo na Novou Paku a Trutnov v první únorový den. Z vyrovnaného zápasu odešli jako vítězové hokejisté Trutnova, kdy rozhodla nevyužitá novopacká přesilovka 5 na 3 a dva rychlé góly na začátku závěrečné třetiny.

Domácí vlétli do utkání sebejistě a Trutnov téměř k ničemu nepouštěli. První střela na Michala Mahdala přišla až šesté minutě, tu ale bez větších komplikací zlikvidoval. Po několika novopackých šancích přišla trutnovská, kterou využil Planý a otevřel tak skóre zápasu. Ve 14. minutě ve vlastním oslabení dostal hosty do dvoubrankového vedení Kubinčák. Za půl minuty odpověděl Tomáš Müller přesnou střelou po asistencích Lukáše Bezděka a Františka Hnika. Za další minutu bylo vyrovnáno! Petr Foerster využil nahrávku Aleše Půlpána a zamířil do téměř odkryté brány. To bylo ale bohužel ze strany domácích vše.

Druhá třetina byla na pohled vyrovnaná, o jedinou změnu průběžného výsledku se postaral Starý, který dokázal využít svůj únik.

V posledním dějství o vítězi utkání prakticky rozhodly první tři minuty. V těch se stihl trefit nejdříve trutnovský Tatar. Ten si obhodil domácího gólmana a zakončoval do prázdné svatyně. Téměř okamžitě dorazil puk do brány Planý, a hosté tak odskočili už na rozdíl tří branek. Do brány následně zamířil místo Michala Mahdala Denis Vacek. Kosmeticky upravil skóre na konečných 2:6 Škvrně a Trutnov si tak z novopacké arény odvezl všechny tři body.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři