15.02.2020 18:00
Vrchlabí
5:1
(1:0, 2:0, 2:1)
Nová Paka
40.
Vrchlabí, 15.02.2020 18:00

HC Vrchlabí

Soukup (Abrahám) – Moník J., Vašíček (A), Jirků (C), Bendík (A), Voženílek, Kynčl, Havránek – Jirásek, Dvořák, Bláha, Sýkora, Bednář, Hozák, Urban, Matějček, Chalupa, Šlaicher R., Moník F.

BK Nová Paka

Mahdal (Vacek) – Müller, Mlčoch, Abraham (C), Bezděk, Houška, Holý, Suvorov – Kloutvor, Vrba, Kerekanič, Hotěk, Hric (A), Půlpán T., Foerster, Hnik, Vasilev, Půlpán A. (A)
Branky a nahrávky: 16. Dvořák (Matějček), 33. Šlaicher R. (Moník J., Moník F.), 36. Urban (Bednář, Havránek), 44. Sýkora (Voženílek, Bednář), 55. Urban (Sýkora) – 47. Půlpán T. (Abraham, Hric) . Rozhodčí: Vyštejn – Gabriel, Kettner . Vyloučení: 7:6, navíc VCH Vašíček 5+OK a NPA Kerekanič 5+OK, Hotěk OT, Půlpán OT . Využití: 1:0 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 1340 . Průběh utkání: .

K těžkému duelu jel BK Nová Paka na led prvního celku tabulky, do blízkého Vrchlabí. Začátek zápasu se hrál v rychlém tempu, poté ale domácí hokejisté odskočili na vícebrankový rozdíl a zápas v klidu dotáhli do vítězného konce.

Úvodní buly patřilo Nové Pace, ale první velké šance si připsali vrchlabští hráči. Michal Mahdal nedopustil ale, aby žádná z nich skončila za jeho zády. A to až do 16. minuty, kdy domácí využili přesilovou hru. První pokusy protihráčů vychytal, ale dorážku Dvořáka už nemohl zastavit.

V druhé třetině bylo k vidění několik pěstních soubojů. Nejdříve se za bitku vydal do šaten Jan Kerekanič a Vašíček. Poté Vrchlabí zvýšilo své vedení z hole Šlaichera, který tečoval nahozený puk od Moníka. Zanedlouho se na trestnou lavici vydali shodně Aleš Půlpán a Chalupa za hrubost. Za chvíli vedli domácí už o tři branky, Bednář našel na brankovišti Urbana, který přesně zakončil.

Po začátku posledního dějství obdržela Nová Paka čtvrtou branku. Bednář našel na modré Voženílka, jehož nahození tečoval Sýkora do výstroje Michala Mahdal, ale zmíněný Sýkora se rychle zorientoval a kotouč do brány dorazil. Po třech minutách snížil novopacký Tomáš Půlpán, který ujel, natlačil se před Soukupa a vstřelil jediný gól Nové Paky. Asistence: Lukáš Abraham, Tibor Hric. Poslední gól zápasu vstřelil Urban, jehož přesně našel Sýkora.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři