04.03.2020 18:00
Jablonec nad Nisou
4:1
(1:1, 2:0, 1:0)
Nová Paka
45.
Jablonec nad Nisou, 04.03.2020 18:00

HC Jablonec nad Nisou

Jelínek (Lank) – Pavlů, Krejsa, Tržický, Pilař, Pulec, Ira, Pilek – Frk, Kačírek, Miškovský, Jursa, Homolka (A), Nezbeda, Král, Nevyhoštěný, Bouřil

BK Nová Paka

Vacek (Dressler) – Abraham (C), Holý, Mlčoch, Müller, Bezděk, Suvorov – Kerekanič, Vrba, A. Půlpán (A), Hnik, Hidveghy, Malík, Hotěk, Hric (A), T. Půlpán, Foerster
Branky a nahrávky: 9. Nezbeda (Kačírek), 35. Kačírek (Nezbeda, Pulec), 38. Kačírek (Pilař, Nezbeda), 54. Homolka (Frk) – 7. Hric (Malík) . Rozhodčí: Jaroš – Gabriel, Zmeškal . Vyloučení: 5:6, navíc JBL Tržický OT a NPA Abraham OT . Využití: 0:0 . V oslabení: 1:0 . Diváci: 203 . Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:4 .

Závěrečný zápas Nové Paky proběhl na jabloneckém ledě. O postupujících do play-off již bylo předem rozhodnuto, a tak ani jednomu týmu v podstatě o nic nešlo. Jak Nová Paka, tak Jablonec nad Nisou se tuto sezonu do vyřazovacích bojů nepodívá.

Ze začátku byla pod tlakem Nová Paka, domácí v prvních minutách stihli Denise Vacka vyzkoušet hned několikrát. Ale byli to novopačtí hokejisté, kteří vstřelili úvodní branku zápasu. David Malík dopomohl Tiboru Hricovi ke vstřelení první branky. Hra najednou vypadala jinak. Jablonec začal kupit chyby, ale hostující hráči vedení nenavýšili. Za to v deváté minutě vyrovnal Nezbeda.

Po zbytek utkání změny skóre přinášeli pouze jablonečtí vlci. Po půlce duelu se dvakrát za sebou prosadil Kačírek. Všechny novopacké pokusy likvidoval Jelínek.

V poslední třetině hosté zvyšovali svůj tlak a bylo zřejmé, že chtějí otočit vývoj zápasu a z posledního utkání sezony odejít jako vítězové. Bohužel se to nepovedlo a dvě minuty před koncem třetí třetiny zvýšil jablonecké vedení ještě Homolka.

Děkujeme všem fanouškům a partnerům za úžasnou sezonu a těšíme se v té nadcházející na viděnou!

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři