14.08.2019 18:00
Nová Paka
4:3 pr.
(1:0, 0:2, 2:1 - 1:0)
Vrchlabí
2.
Nová Paka, 14.08.2019 18:00

BK Nová Paka

Mahdal 30´Vacek (Mountfield Hradec Králové) - Suvorov, Mlčoch, Svoboda, Štěpán, Müller, Abraham, Malík, Bezděk, Nevyhoštěný, T. Půlpán, Hidveghy, Hnik, Horyna, Kloutvor, Ukhin, Foerster, Hric, Maďar, A. Půlpán, Miškovský; trenéři: Půlpán, Kadeřábek, vd: Hronek

HC Vrchlabí

Abrahám (Soukup) - Bendík, Voženílek, Vágner, J. Moník, Kynčl, Jirků, Bednář, Urban, P. Sýkora, T. Šlaicher, Kastner, Hozák, Chalupa, O. Sýkora, Mrňa, R. Šlaicher, F. Moník; trenéři: Baďouček, Hlaváč; vd: Křelina
Branky a nahrávky: 18:43 Hnik (Malík), 57:14 T. Půlpán (Malík, Miškovský), 59:54 Hnik (Malík, Bezděk), 62:40 Miškovský - 37:16 Urban (Bednář, Sýkora), 37:46 Bednář (Jirků), 41:26 Hozák . Rozhodčí: Veselý - Všetečka, Pechánek . Vyloučení: 7 a TS : 8 . Využití: 1:3 . V oslabení:0:0 . Diváci: 527 . Střely na branku: . Zblokované střely: . Hity: . Vhazování: . Průběh utkání: 1:0, 1:3, 4:3 .
Druhé utkání v přípravě na II. ligu a první DERBY bylo sehráno před více něž pětistou diváckou návštěvou.

V prvním útoku hostujícího Vrchlabí nastoupili extraligový Jaroslav Bednář a Petr Sýkora. V prvním jejich pobytu na ledové ploše vytvořili tito dva hráči brankovou příležitost. Přesný pas Jaroslav Bednáře zpracoval do úniku Petr Sýkora. Gólman Michal Mahdal projekt obávaného střelce schoval do své lapačky. Právě on podržel svůj tým zásadním způsobem. Po celý průběh svého času (prvních třicet minut) v novopacké brance se blýskl osmnácti bezchybnými zákroky. Připsal si svůj první shootout. Domácí čelili zkušenému soupeři rychlým pohybem a houževnatostí v osobních soubojích. Postupem hracího času se více a více dostávali do finálních zakončení. Opláceli soupeři stejnou mincí. První branku utkání dali Novopačtí. Domácí diváky rozjásal František Hnik, který dokázal dopravit kotouč za Abrahámova záda. Asistoval David Malík, který z důvodu absence obránců hraje na tomto postu. Již z minulé sezóny je tzv. univerzálem. Tentokrát se zaskvěl třemi asistencemi. Ve druhé třetině se dokázali hosté dostat do dvoubrankového vedení. Všechna branky vsítili z početních výhod či trestného střílení. Nejprve srovnal ve dvojnásobné přesilové hře Patrik Urban, kterému vypracovali zakončení Jaroslav Bednář s Petrem Sýkorou. Ještě v téže třicáté osmé minutě vsítil branku Vrchlabí Jaroslav Bednář přesnou trefou do horního pravého růžku. A do třetice překonal ve čtyřicáté druhé minutě Daniela Vacka, Jiří Hozák z trestného střílení. Jeho pomalá jízda byla zakončena bleskovou střelou. Šance domácích na úspěšný výsledek byly v té chvíli mizivé. Hosté z Vrchlabí již další branku nepřidali díky skvělým zákrokům nováčka v brance Nové Paky, Daniela Vacka. Domácí se stále více a více tlačili do útočné poloviny. Zejména třetí řada si vytvářela střelecké příležitosti. V přesilové hře se podařilo snížit Tomáši Půlpánovi. Asistovali David Malík s Danielem Miškovským. Vyrovnání přinesla hra bez brankáře. František Hnik dopasíroval kotouč šest vteřin před sirénou do vrchlabské branky. Na brance se podíleli oba obránci, David Malík a Lukáš Bezděk.

Po základní hrací době 3:3.

Prodloužení přineslo hru tři ku třem. Domácí byli v těchto chvílích lepším týmem. Radostné vítězství přinesl střelou z kruhů Daniel Miškovský po ataku po levém křídle.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán: Druhý přípravný zápas jsme dotáhli do vítězného konce. Je vidět, že jsme necelý týden na ledové ploše. Potenciál týmu se jeví velmi slibně. Jsme konkurence schopný tým.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři