27.08.2019 18:00
Nová Paka
3:2 pr.
(0:2, 2:0, 0:0 - 1:0)
Dvůr Králové n. L.
6.
Nová Paka, 27.08.2019 18:00

BK Nová Paka

Mahdal, 30. Vacek – Malík, Abraham, Mlčoch, Müller, Dotter, Suvorov, Svoboda, Uřidil – Hidveghy, Hnik, A. Půlpán, Nevyhoštěný, T. Půlpán, Ukhin, Kloutvor, Foerster, Hric, Matouš

HC Dvůr Králové nad Labem

Čáp (Janský) – Čáslava, Jirásek, Karlík, Matějíček, Mocek, Horyna, Škvrně, Valášek, Havlas, Luštinec, Hrazdira, Brokeš, Sedláček, Ježek, Šedivý, Franc
Branky a nahrávky: 28:36 A. Půlpán (Müller), 38:23 Hidveghy (Hnik, A. Půlpán), 63:27 A. Půlpán (Hnik) – 4:26 Škvrně (Brokeš), 10:11 Valášek (Luštinec) . Rozhodčí: Veselý - Řezníček, Brož . Vyloučení: 1:4 + OT (Brokeš) . Využití: 0:0 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 304 . Střely na branku: 36:39 . Vhazování: 30:31 . Průběh utkání: 0:2, 2:2, 3:2 .

Dva zápasy ve dvou dnech novopačtí hokejisté zvládli a po prodloužení zdolali hostující Dvůr Králové nad Labem gólem Aleše Půlpána v prodloužení!

Úvod přinesl rychlý hokej hostů s řadou gólových šancí, ze kterých se puk dostal za záda domácího Michala Mahdala dvakrát. Naštěstí to bylo ze strany Dvora Králové nad Labem vše a až do konce zápasu se jim Mahdala, a poté i Denise Vacka nepovedlo překonat. V druhé třetině se domácí zlepšili a přehrávali Dvůr natolik, že se jim v deseti minutách povedlo skóre srovnat nejdříve brankou Aleše Půlpána a následně Patrika Hidveghyho. V závěrečném dějství se hrál vyrovnaný hokej s šancemi na obou stranách, ale ani jednomu týmu se nepovedlo skórovat. Přišlo tak na řadu již třetí prodloužení, kteří novopačtí hokejisté museli sehrát v dosavadních šesti přípravných utkáních. A po druhé byli úspěšní! Mezi kruhy vystřelil Aleš Půlpán, který si připsal druhý gól, rozhodl zápas a rozradostnil domácí fanoušky!

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán - Po špatném vstupu do utkání, kdy jsme nehráli dobře se od toho odvíjela celá první třetina. Do té druhé jsme změnili taktiku, hra se začala vyrovnávat a od poloviny zápasu jsme byli mírně lepším týmem. V prodloužení se nám zúročil dobrý pohyb a zvrátili jsme zápas na svojí stranu. Na přípravu to byl velmi kvalitní zápas, který ukázal naší sílu.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři