06.09.2019 18:00
Nová Paka
2:6
(0:2, 1:1, 1:3)
Trutnov
8.
Nová Paka, 06.09.2019 18:00

BK Nová Paka

Mahdal (Mašek) – Malík, Abraham, Mlčoch, Bezděk, Müller, Suvorov, Svoboda, Štěpán – Hidveghy, Hnik, A. Půlpán, Nevyhoštěný, Foerster, T. Půlpán, Kloutvor, Ukhin, Hric, Kerekanič, Dvořák, Smékal

HC Trutnov

Ašenbrenner (Pivrnec) – Faltys, Višňák, Vácha, Pražák, Kynčl, Suk, Junek, Kubinčák, Martinec, Semorád, Jedlička, Krsek, Svoboda, Fedulov, Janoušek, Tatar, Vacek, Kozák, Poul
Branky a nahrávky: 25:20 Hric, 52:20 Martínek (Müller, Hnik) – 6:25 Semorád (Višňák, Svoboda), 19:43 Kubinčák (Semorád, Fedulov), 36:56 Semorád (Kubinčák, Višňák), 40:17 Fedulov (Svoboda, Višňák), 49:32 Martinec (Kubinčák, Semorád), 52:47 Svoboda (Semorád) . Rozhodčí: Veinfurter - Mertlík, Řezníček . Vyloučení: 13:14 a 2x TS . Využití: 1:3 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 150 . Střely na branku: . Vhazování: . Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:5, 2:5, 2:6 .

V generálce na ligu Nová Paka neobstála.

Oba týmy nastoupili v téměř kompletní sestavě. V první třetině se hrál vyrovnaný hokej s řadou gólových šancí na obou stranách, bohužel BK Nová Paka žádnou z nich neproměnil a naopak dva góly inkasoval. Nejdříve v sedmé minutě zásluhou hostujícího Semoráda, a poté pár vteřin před odchodem do šaten z hole Kubinčáka. V druhém dějství se se domácí dostávali do mírné převahy i díky několika dvojnásobným přesilovkám. Z nich ale neproudilo nic a jediný z domácích, kdo se v této třetině prosadil byl Tibor Hric po samostatné akci. Jednu branku vstřelili i hosté. Do závěrečné třetiny nastoupili domácí s cílem otočit vývoj zápasu ve svůj prospěch, to ale téměř hned po spuštění časomíry překazil trutnovský Fedulov a hosté ještě dalšími dvěma přesnými střelami potvrdili svou výbornou produktivitu, která naopak domácí v tomto zápase trápila. Druhý gól BK Nová Paka vstřelil šikovný dvacetiletý útočník Slavie Viktor Martínek, který se na novopackém ledě představil poprvé.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán - Po neproměněných šancích nám dal soupeř lekci z produktivity. Musíme se z toho poučit a připravit se na středeční zápas.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři