03.06.2019

Nová Paka do II. ligy

N o v á P a k a - 31. 5. 2019

NOVÁ PAKA DO II. NÁRODNÍ HOKEJOVÉ LIGY

Po neúspěšných letech zažil Bruslařský klub Nová Paka sezonu snů. Ve vyřazovacích bojích play-off postupně porazil všechny soupeře a stal se mistrem Královéhradeckého kraje 2018/2019. Následně v kvalifikaci proti vítězi krajské ligy Ústeckého kraje získal právo na účast ve II. lize.

Vedení BK Nová Paka je rádo, že může oznámit, že tuto příležitost využije a v sezoně 2019/2020 bude jedním z účastníků II. národní ligy. Klub tuto možnost dlouho a pečlivě zvažoval a s tím i finanční náklady, které se oproti krajské lize výrazně zvýší.

V současné době probíhají neustálé jednání s partnery kvůli zajištění ekonomické stránky a zároveň i s novými hráči. Počítáme s hráči, kteří v minulosti prošli kluby jako jsou HC Trutnov, HC Vrchlabí, HC Jablonec nad Nisou, SC Kolín, Královští lvi Hradec Králové a dalšími, ale také s odchovanci novopackého hokeje.

Druhá liga, v případě stejného nebo podobného systému jako v minulém roce, nabídne zápasy s velice zajímavými a nám geograficky blízkými celky jako jsou Trutnov, Vrchlabí, Jablonec nad Nisou, Dvůr Králové nad Labem nebo Kolín a Nymburk a samozřejmě i další týmy II. ligy.

Příprava na novou sezonu začne 9. srpna 2019 na novopackém ledě a v průběhu tohoto měsíce sehraje A-tým i několik přátelských zápasů s druholigovými týmy. Začátkem září začnou mistrovská ligová utkání. A jaké cíle si klub klade tentokrát? „Chceme být konkurence schopným týmem a rozhodně se dostat do play-off.“ říká trenér týmu Aleš Půlpán.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři