23.08.2019

HC CHRUDIM

V pátek 23. 8. 2019 na našem zimním stadionu budeme hostit hokejový tým z Chrudimi, který pravidelně nastupuje v krajské lize Pardubicka a v uplynulé sezoně skončil po nevydařeném finále na druhém místě.

Do dnešního utkání nastoupíme v této sestavě: Vacek, Jelínek - Uřidil, Müller, Suvorov, Svoboda, Štěpán, Dotter - Hric, Miškovský, Hidveghy, Ukhin, Dvořák, Kloutvor, Foerster, Vasilev, Moravčík

Novopacký klub má rozjednanou spolupráci s Mladou Boleslaví, která se začne realizovat v dnešním utkání. Představí se tři noví hráči z boleslavských juniorů - Samuel Dotter, obránce, který je v dosavadní juniorské přípravě nejproduktivnější hráč týmu. Útočník Miroslav Vasilev, hráč bulharského národního týmu, s kterým tento rok vybojovali postup do Divize IIB. A nakonec Andrej Moravčík ze Slovenska, který byl v sezoně 2018/19 čtvrtým nejlépe bodujícím hráčem mladoboleslavské juniorky hned za Petrem Foersterem, který za náš klub již nastoupil.

V zápase proti SC Kolín jste si mohli všimnout průbojného Františka Uřidila, mladoboleslavského obránce se starty v Chance lize a reprezentační "18".

Opačným směrem jde talentovaný útočník Marek Trefil, ročník 2007 a nám všem známý Petr Zvolenský, který míří do Mladé Boleslavi "B". 

Do utkání nenastoupí ze zápasu z Kolína zranění Aleš Půlpán a Miroslav Horyna.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři