31.08.2020

DOROST

N o v á P a k a - 31. 8. 2020

DOROST – příprava na I. ligu byla náročná, 5.9.2020 začínáme

Od 2. poloviny května 2020 probíhala příprava novopackého dorostu v rámci tréninků na suchu 3x týdně. Tým je nově složen z hráčů Nové Paky, Jičína a Dvora Králové. Tréninky byly zaměřeny na kondiční stránku, hokejové dovednostní a speciální hokejovou techniku. Od 8.8.2020 pak začala příprava na ledě v Nové Pace. Vyvrcholením tréninkové činnosti byl hokejový kemp, kdy hráči pět dnů intenzivně trénovali na ledě i mimo něj. Docházka, přístup hráčů a realizačního týmu byl velmi dobrý. Ve dvou přípravných utkání si tým vyzkoušel svoji hru proti dorostu Spartaku Nové Město n.Met. a HCM Jaroměř.

Již 5.9.2020 začínáme první mistrovské utkání v Novém Bydžově. Ve skupině „I“ , v rámci základní části I. Ligy dorostu, je 7 týmů. Do nadstavbové části skupiny o postup jdou 4 týmy. Vše je tedy před námi, ale již nyní vidím na hráčích velkou snahu se zlepšovat a vůli vítězit. Kvalita ledu a podmínky v přípravě byly skvělé, teď už jen to vše dobré přetavit ve vítězství. Zkušenosti a rozum mi říká – uvidíme – udělali jsme hodně, ale vítězství v utkání je i o štěstí a náhodě.

V současné době máme v týmu 18 hráčů včetně gólmanů, z toho 3 budou střídavě nastupovat za starší žáky a 2 střídavě v jiných týmech. Postupně se snažíme doplnit tým tak, abychom mohli pravidelně hrát na 3 pětky. Předpokládám vysokou kvalitu většiny mužstev v naší skupině, takže každé utkání musíme hrát na vítězství, pokud chceme být mezi postupující čtyřkou týmů. Kluci mají nové zápasové i tréninkové dresy, skvělé podmínky a vybavení. Poděkování za výbornou tréninkovou přípravu patří hráčům, realizačnímu týmu, rodičům a vedení hokejového klubu BK Nová Paka.

Ludvík B e r g e r

Hlavní trenér dorostu

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři