16.11.2021

SEZONA DOROSTU

N o v á P a k a - 16. 11. 2021

V tomto týdnu začíná nadstavbová část Ligy dorostu, v níž se naši hráči střetnou čtyřkolově o umístění s Jaroměří, Opočnem, Dvorem Králové a Frýdlantem. Ve skončené základní části Královéhradeckého kraje naši dorostenci (ročníky 2005 - 2006) vybojovali pěkné 4. místo. Musíme ocenit jejich obětavost a nasazení, jelikož někteří z nich nastupují pravidelně i za náš tým juniorů, kde soupeří se staršími hráči (ročníky 2002 - 2004) a mají v letošní sezoně odehráno za obě kategorie již 22 mistrovských utkání. Jmenovitě to jsou: Matěj Vrba, Jan Němeček, Lukáš Langner, Lukáš Fišar, Daniel Pekárek, Josef Kovařík a v poslední době i Gabriel Olša. Je také třeba poděkovat starším žákům (ročníky 2007 - 2008), kteří nastupují za tým dorostu pokud nemají zápas ve své kategorii.

Hráči nastupující za dorost:

Brankáři – Šimon Vedral (momentálně Slavia Praha), Matěj Brinkman (hostující z Mountfield Hradec Králové, Daniel Toman (hostující z BK Mladá Boleslav) a domácí Šimon Kundrík.

Obránci – Lukáš Langner, Lukáš Fišar,Gabriel Olša, Matouš Menšík, Vojta Křížek, Dobroslav Lustig

Útočníci – Josef Kovařík, Matěj Vrba, Jan Němeček, Daniel Pekárek, Max Vích, Šimon Sadílek, František Paulus, David Černý

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři