22.01.2024

TÝDEN HOKEJE - neděle 21. 1. 2024

N o v á P a k a - 21. ledna 2024

Již dvanáctá akce Českého svazu ledního hokeje pomohla s náborem nových hráčů a hráček do našeho hokejového klubu.

Od roku 2017 se pravidelně ČSLH stará s jednotlivými kluby v ČR o jednu z nejdůležitějších částí fungování národního sportu.

V našem klubu jsme poprvé vyzkoušeli náborový den neděli a vyšlo to.

Do klubu resp. náboru se zúčastnilo 23 dětí z toho jedna holčička.

O nábor, jeho přípravu, propagaci ve školách v Nové Pace a okolí se postarali trenéři a vedoucí přípravek pod vedením vedoucího trenéra Aleše Půlpána.

Trenéři a vedoucí za pomocí rodičů a hráčů navštívili třídy základních škol na prvním stupni, ZŠ Komenského Nová Paka, MŠ u Pošty Nová Paka, ZŠ a MŠ Husitská Nová Paka, ZŠ a MŠ Stará Paka, ZŠ a MŠ Vidochov, ZŠ Lázně Bělohrad, ZŠ Pecka, ZŠ Hořice a další. V některých třídách proběhla i vizualizace malého hokejisty s výstrojí i bruslemi na koberci. To bylo pro děti nejlepší ukázkou a pozvánkou na akci. Ukázky na školách provedli hráči přípravky, Štěpán Pour, Tomáš Hrabovčák, Tobiáš Tryzna a Matěj Petráček. Ve druhé mateřské školce navštívili 2 třídy dětí. Ukázka hokeje, výstroje a seznámení s bruslemi, výstrojí a co je vlastně hokej. Děti to dost bavilo.

Dětem byly předány náborové letáky s informacemi o termínu a místě konání.

Akce byla medializována prostřednictvím médií pod patronací ČSLH. Náš klub akci prezentoval na svém facebookovém profilu, internetových stránkách, městské informační tabuli na Masarykově náměstí, v městském bazénu na pohyblivém banneru a i v městském měsíčku Achát.

Po městě a okolí byly vyvěšeny plachty s informacemi o místě a termínu konání.

Na zimním stadionu v Nové Pace byl instalován navigační systém.

Za vstupem do zimního stadionu byla prezentace akce pod vedením paní Hedviky Prejsové a Gábiny Paulusové.

Akci řídil pan Stanislav Věchet a k pomoci mu byli Karel Hubálovský, Martin Plecháč a Aleš Tryzna.

Na ledové ploše řídil skupinu trenérů vedoucí trenér pan Aleš Půlpán s kolegy Radkem Pourem, Jaroslavem Suchardou, Martinem Plecháčem, Michalem Paličkou, Janem Lenfeldem, Patrikem Urbaníkem a Martinem Prejsem.

Děti na ledové ploše hrály hry s míčky, puky, učily se základy bruslení za pomocí hrazdiček, ukázkou jim byla hra na šířku nejmenších hráčů kategorie přípravek. Vše dovršila společná fotografie.

Po skončení programu na ledové ploše proběhla v prostorách nové tělocvičny prezentace hokejového klubu Nové Paky s Bohumilem Šmikou.

Přítomní byli seznámení s činností klubu, počtem kategorií mládeže, úspěchy a historií ledního hokeje v Nové Pace, který v této sezóně slaví 90 let od svého založení.

Následovalo zhlédnutí derby utkání v ledním hokeji dospělých mezi BK Nová Paka vs. Stadion Nový Bydžov.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři