23.09.2016 18:00
Nová Paka
3:4
(1:1, 0:0, 2:3)
Litomyšl
přát.
Nová Paka, 23.09.2016 18:00

BK Nová Paka

Dressler 40´Brož - Spal, Štěpán, Matějček, Kulhánek, V. Plecháč, Jebavý (Tegel) - Krsek, Šuvara, Vondrlík - Zvolenský, Nádvorník, Hric - Richter 40´Augustin, Havelka, Hloušek; trenér: Zvolenský, vd: Šmika

HC Litomyšl

Kalousek - Kovář, Voříšek, Procházka, Fajfr, Švec, Velehradský - Budina, Skoumal, Dospěl - Barkoci, Vomočil, Drobný - Pilava, Šula, Dvořák - Sokol; trenér: Stanislav Mečiar, vd: Sokol
Branky a nahrávky: 4:30 Tomáš Havelka (Jaroslav Richter), 46:48 Tomáš Nádvorník (Tibor Hric, Martin Matějček), 59:59 Karel Hloušek - 6:13 Šula (Velehradský), 50:58 Drobný (Barkoci), 53:43 Drobný (Barkoci), 57:02 Barkoci (Drobný) . Rozhodčí: Michal Pahulák - Runštuk, Bednář . Vyloučení: 7 a TS : 7 . Využití: 0:1 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 67 . Střely na branku: 27:29 . Průběh utkání: 1:0, 2:1, 2:4, 3:4 .
Domácí byli v první třetině mírně lepší. Hosté v prvních dvou oslabeních ukázali vyspělou kombinační hru, kterou nedali soupeři mnoho příležitostí, aby v početní výhodě nebezpečně zahrozili. Naopak domácí nedokázali tuto kombinaci, dobrý pohyb a přehled soupeře přehrát. Skóre se měnilo, když zaútočila třetí řada domácích. Tomáš Havelka dopravil Richterovo nahození za překvapeného Kalouska. To byla jeho jediná chybička v utkání. Jinak svůj tým držel a pomohl výrazně k vítězství. Zanedlouho hosté srovnali střelou Šuly po ledě k levé tyči. Ve druhé třetině byli hosté lepším týmem, ale domácí hokejisty držel skvělým výkonem Jakub Dressler. Do poslední třetiny domácí prostřídali sestavu. Augustin ve třetím útoku nahradil Richtera a v brance nastoupil premiérově šestnáctiletý Dominik Brož. Sice zaznamenal "hattrick", ale nepodal špatný výkon. Trochou nepozornosti věnoval hostím druhou vyrovnávací branku. Třetí mu vymetla levý růžek a čtvrtou obdržel po kombinaci. Domácí kosmeticky upravili skóre v poslední třetině v power-play Karlem Hlouškem. V sobotu se v Turnově nehraje z důvodu neúplné sestavy domácích.

Ohlasy po utkání

Zvolenský: Vyzkoušeli jsme další hráče a mladého brankáře. Celkem jsme obstáli. Nálada je dobrá. Mečiar: Pěkné prostředí, krásná hala a nádherné okolí. Rád se sem v zimě vrátím. Hráli jsme uvolněně, dobře jsme kombinovali. Jsme spokojeni.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři