05.10.2016 18:00
Třebechovice
2:4
(1:1, 0:1, 1:2)
Nová Paka
2.
Třebechovice, 05.10.2016 18:00

SK Třebechovice

P. Lochman (Petrů) - Hendrich, Kostka - Seidl, Souček - Junek, Marša - Bohdanecký, Šeda, J. Drašnar - Wolf, Kudr, Hubáček - Dostál, Tuček, T. Drašnar; trenér: M. Klemenc

BK Nová Paka

Škop (Brož) - Spal, Štěpán - Pour, Kulhánek - V. Plecháč, Chleborád - Vondrlík, J. Kadeřábek, T. Kadeřábek - Zvolenský, Nádvorník, Hric - Hloušek, Šuvara, Ukhin (P. Plecháč, Jebavý, Havelka, Richter); trenér: P. Zvolenský
Branky a nahrávky: 12:31 Jakub Drašnar (TS), 53:16 Marša (J. Drašnar) - 18:42 T. Kadeřábek (J. Kadeřábek), 23:09 T. Nádvorník, 40:33 T. Kadeřábek (J. Kadeřábek), 55:08 T. Kadeřábek (J. Kadeřábek) . Rozhodčí: M. Pahulák - Z. Schánil, M. Karous . Vyloučení: 5:4 a TS . Využití: 2:1 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 97 . Střely na branku: 38:34 (12:9, 6:19, 20:6) . Průběh utkání: 1:0,1:3, 2:3, 2:4 .
První třetina přinesla na malém kluzišti rychlý hokej. Hosté měli více příležitostí. Domácí opláceli rychlými protiútoky. První vyloučený byl hráč domácích, ale hosté se k mnoha šancím nedostali. Velkou šanci jim přerušil hlavní rozhodčí pro postavení kapitána hostí v brankovišti a vzápětí putovali na trestnou postupně dva hráči Nové Paky. Hosté se nakonec ubránili. Následovala nátlaková hra Bruslařského klubu, ale velké šance nedokázal zavěsit Petr Zvolenský ani Yaroslav Ukhin, kterému do velmi dobré příležitosti přihrával Jakub Šuvara. Ve třinácté minutě hasil únik domácích posledně jmenovaný hráč hostí. Nařízené trestné střílení domácí Jakub Drašnar proměnil. Kotouč poslal svižně mezi Škopovy betony. V závěru třetiny byl vyloučen domácí Marša. První řada hostí v útočném pásmu zakombinovala. Kotouč na poslední možnou chvíli před zákrokem domácího Petra Lochmana poslal střelec večera Tomáš Kadeřábek poprvé do třebechovické sítě. Druhou třetinu sehráli hosté ještě lépe než první, ale z dvaceti pokusů se ujala pouze jediná střela, a to Tomáše Nádvorníka v úvodu této části, když přelstil domácího gólmana překvapivým nahozením z levého úhlu. Novopačtí měli sice více šancí, ale domácí velmi dobře bránili a podnikali nebezpečné a rychlé útoky. Hra měla spád a vysokou kvalitu. V samém úvodu poslední třetiny poslal kotouč do pravého růžku novopacký Tomáš Kadeřábek, znovu po přihrávce bratra Jana. V polovině této části hráli hosté přesilovou hru, ale v její polovině udělali chybu při střídání. Dostali se pod tlak a už se z něho nedokázali po celou další část hry vymanit. V této chvíli přišli jisté zákroky premianta v novopacké brance Pavla Škopa. Jistou lapačkou mařil jeden pokus domácích za druhým. Třebechovičtí přeci jenom vykřesali naději, když sedm minut před koncem proměnili přesilovou hru střelou od modré. Přes skrumáž hráčů prošel kotouč k pravé tyči Nové Paky. Jenže za dvě minuty podnikli rychlou ofenzivní akci bratři Kadeřábkové. Honza po přejetí do útočného pásma poslal kotouč zpět na Tomáše a ten po najetí tvrdě vystřelil po ledě a procedil kotouč pod betony domácího Lochmana. Závěrečná power-play domácích byla vyztužena vyloučením hostujícího Jana Kadeřábka, ale domácí se do výraznější šance nedostali a ani hosté nedokázali dopravit kotouč do prázdné branky. Skóre se již neměnilo.

Ohlasy po utkání

Petr Zvolenský, trenér Nové Paky: Toto utkání jsme vydrželi hrát téměř celý průběh "svoji" hru. V desáté minutě poslední třetiny jsme udělali chybu a od té chvíle se hráči začali bát o výsledek. Domácím jsme uvolnili prostor a nabídli neskutečné množství střel. V těch chvílích nás podržel jistými zákroky Pavel Škop. Nejvíce branek dala první řada, ale nejvíce se líbil herní projev třetí.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři