30.10.2016 17:00
Nová Paka
4:2
(1:0, 2:1, 1:1)
Třebechovice
9.
Nová Paka, 30.10.2016 17:00

BK Nová Paka

Škop (Dressler) - Spal, Pour - Zvolenský, Kulhánek - Jebavý - J. Kadeřábek, T. Kadeřábek, Vondrlík - Hloušek, Nádvorník, Hric - Krsek, Šuvara, P. Plecháč (Richter, Tegel)

SK Třebechovice

Lochman (Petrů) - Kostka, Souček, Dittrich, Bohdanecký, Šeda, J. Drašnar, Wolf, Kosina, Hubáček, Junek, Hornyš, Vik, Marša, T. Drašnar
Branky a nahrávky: 16:05 Krsek, 32:23 Hric (Krsek), 37:58 Zvolenský, 53:05 Vondrlík (Hric) - 21:54 Šeda (Dittrich), 56:11 T. Drašnar (Bohdanecký) . Rozhodčí: Petr - Janovský, Macek . Vyloučení: 5:4 . Využití: 0:0 . V oslabení: 1:0 . Diváci: 175 . Střely na branku: 29:22 (11:8, 8:7, 10:7) . Průběh utkání: 1:0, 1:1, 4:1, 4:2 .
Domácí se ztěžka rozehrávali. Už od tří hodin podstupovali focení v nových dresech a trochu jim to vzalo soustředění na hru. Skóre ve vlastním oslabení otevřel po úniku Radek Krsek, když v tísni zakončoval po ledě do protipohybu gólmana Petra Lochmana. Byla to jeho první branka v mistrovském utkání.

Na konci první třetiny hráli domácí druhou přesilovou hru. V jejím pokračování po přestávce si nešťastně zkomplikovali další vývoj. Špatnými rozehrávkami a řešením situací dali doslova hostujícímu týmu aktivitu na jejich hole a logicky z toho pramenilo vyrovnání po sérii chyb. Dlouho se hra přelévala, ale skóre se neměnilo. Až z nevinně vyhlížející akce vytěžili domácí znovu vedení. V útočném pásmu získal kotouč Radek Krsek. Mezi kruhy přihrál Tiboru Hricovi, který bekhendem překonal hostujícího gólmana. Hru měli v těchto chvílích domácí velmi neuspořádanou. Průnikem je zachránil v obranně hrající Petr Zvolenský, který se prokličkoval celým kluzištěm. Finální zakončení volil po ledě pod betony. Dvoubrankový náskok domácí uklidnil. Ve třetí třetině se už dařily kombinační akce, ale branky nepadaly. Domácím přinášel klid brankář Pavel Škop jistými zákroky. Střela kapitána týmu domácích, Honzy Vondrlíka, z úhlu téměř od modré čáry se propasírovala za brankovou čáru. Domácí již v těch chvílích působili jistým a klidným dojmem. Vítězství nebylo ohroženo ani překvapivým snížením z hole Tomáše Drašnara. Škoda zranění Radka Krska, které mu způsobil úderem do krku hostující Dittrich. Radek utkání nedohrál. Všichni doufáme, že zranění bude lehké. Držíme pěsti.

Ve středu jedeme na led přeborníka kraje, který v letošní sezóně zatím sbírá body oproti milým letům ztěžka. Přesto stále patří mezi elitu této soutěže. Mimo prvního celku je tabulka velmi vyrovnaná.

Odjezd v 15:30, sraz v NAC v 16:45.

Ohlasy po utkání

Petr Zvolenský, BK Nová Paka: První třetina celkem dobrá. Zdálo se mi, že dlouhé focení vzalo hráčům soustředění na hru. Ve druhé jsme nehráli dobře, trochu jsem zestárl přesto, že jsme tu třetinu vyhráli. Ale to bylo po individuálních akcích. Ty nás držely nad "vodou". V poslední jsme již hráli dobře. Kombinovali jsme správně ve středním pásmu a v zakončení jsme měli smůlu, ale už to byl hokej. V brance mě potěšil Pavel Škop. Ve středu nás čeká další výzva. Musíme neustále bodovat. Soutěž je vyrovnaná a každé zaváhání je strašně znát. Martin Klemenc, trenér mužstva SK Třebechovice: Utkání jsme prohráli, jelikož jsme byli po většinu zápasu pomalejší a méně důrazní. Naše individuální chyby rozhodly celý zápas a bohužel, jsme tahali za kratší konec. Z různých důvodů jsme museli nastoupit pouze se 14-ti hráči a poté co po zranění odstoupil další hráč, tak jsme museli v sestavě improvizovat a na případný obrat nám už chyběly síly.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři