24.10.2018 18:00
Opočno
1:7
(0:3, 0:2, 1:2)
Nová Paka
6.
Opočno, 24.10.2018 18:00

HC Opočno

Sajdl - Řehák, Sajdl, Kubíček, Jakl, Hejduk, Franc - Lukášek, Libnar, Řehák, Slezák, Srpek, Škrabal, Brožek, Šafář, Hladík, Rail, Mervart. Trenér: Daniel Trubač.

BK Nová Paka

Veselý - De Carvalho, Spal, Zeman, Erban, Chleborád, Pour - Malík, Kadeřábek, Šuvara, Hidveghy, Hnik, Kerekanič, Krsek, Kloutvor, Mach, Moník Trenér: Aleš Půlpán. Vedoucí: Bohumil Šmika.
Branky a nahrávky: 3.De Carvalho (Kadeřábek, Malík), 12. Erban (Kerekanič), 13. Šuvara (Kadeřábek, Malík), 26. Malík (Šuvara), 35. Malík, 54. Krsek (Erban), 56. Kloutvor (Zeman) - 55. Brožek (Slezák). Rozhodčí: Pecha - Kareš, Všetečka . Vyloučení: 10:22 . Využití: 0:0 . V oslabení: 0:2 . Vhazování: 24:36 Diváci: 100 . Střely na branku: 16:38 . Průběh utkání:6:0, 6:1, 7:1 .
Utkání, které mělo přinést body po nepovedeném utkání v domácím prostředí s Jaroměří, bylo pro hosty velmi důležité. Od úvodního vhazování byla viditelná snaha o podání maximálního výkonu. Tomu postupem času pomohlo trochu sportovního štěstí. Vedení přinesla Nové Pace první řada. Po vyšachování v útočné třetině otevřel skóre Dalibor de Carvalho za asistencí Tomáše Kadeřábka a Davida Malíka. Druhou branku přidal od modré nečekanou a pohotovou střelou Jiří Erban. Domácí brankář Tomáš Sajdl si na kotouč sáhl, ale ten mu propadl přes lapačku za jeho záda. O minutu později ve třinácté minutě pojistila vedení znovu první řada hostí. Kombinace Davida Malíka s Tomášem Kadeřábkem vedla na střelce branky Jakuba Šuvaru. Domácí gólman byl bezmocný. Baroni hráli stále velice rychlý hokej. V osobních soubojích si počínali srdnatě a hbitě. Jejich touha po skórování byla nezdolná. Narůstající skóre je v žádném okamžiku netrápilo. Bojovali a neustávali ve své snaze po celý průběh hry. Na malé ploše bylo k vidění mnoho osobních soubojů bez hrubých a záludných zákroků. Uložené tresty vyplývaly ze hry. V poslední třetině rozhodčí zbytečně narušoval hru nepřesnými výroky, které v některých případech odvolal na popud čárových, že tak nebylo. Skóre k radosti Nové Paky narůstalo jen na jejich straně. Čtvrtou branku dal David Malík. Od mantinelu trefil malý kousek odkryté části domácí branky. Nešťastnému gólmanovi se kotouč otřel o pravé rameno a skončil v horním růžku. Na pět nula zvyšoval znovu David Malík (čtvrtým bodem v utkání). V oslabení všem ujel a proměnil. Na šest nula zvyšoval Radek Krsek po závaru před Sajdlem znovu v oslabení. Pak snížili domácí střelou Dariuse Brožka po ledě. Zrušili tak první možnou nulu na kontě Františka Veselého v dresu Nové Paky. Poslední branku utkání vsítil Lukáš Kloutvor dorážkou po šanci Tomáše Zemana.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán - Hra měla spád. Hráči udrželi vysoké tempo po celý průběh utkání. Jsem rád, že se neopakoval kolaps z utkání s Jaroměří.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři