31.10.2018 18:00
Nová Paka
2:3 pr.
(1:0, 0:1, 1:1, 0:1)
Hronov
7.
Nová Paka, 31.10.2018 18:00

BK Nová Paka

Veselý (Dressler) - Spal, De Carvalho, Zeman, Erban, Pulec, Pour - Hric, Kadeřábek, Malík, Kerekanič, Hnik, Chleborád, Krsek, Mach, Kloutvor, Teuber Trenér: Aleš Půlpán, Luboš Petera

HC Wikov Hronov

Mahdal (Navrátil) - Daňo, Kubeček, Mlateček, Dostál, Ježík - Šejnoha, Fišer, Dudadík, Petr, Perutek, Hylena, Exner
Branky a nahrávky: 16. Malík, 43. Kadeřábek (Spal) - 21. Fišer (Ježík), 51. Daňo (Hylena, Perutek), 61. Perutek . Rozhodčí: Smitka - Bednář, Runštuk . Vyloučení: 4:8 . Využití: 0:0 . V oslabení: 1:0 . Diváci: 137 . Střely na branku: 34:24 . Vhazování: 23:29. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:3 .
Utkání s Hronovem dlouhodobě nepřinášejí body. Z tohoto duelu byl "vytěžen" alespoň jeden. Zisk bodů mohl být stoprocentní, ale sportovní štěstěna se znovu s Hronovem obrátila na stranu soupeře. V první třetině otevřel skóre domácí útočník David Malík únikem v oslabení. V dalším průběhu se hra pomalu zrychlovala. Domácí si vytvářeli více šancí. Ale ani dva úniky další branku nepřinesly. Po přestávce se hosté vyrovnání dočkali již po dvaceti vteřinách. Vše prostřelil od modré Ježík. Tečí kotouč usměrnil za Veselého záda hostující Fišer. Domácí měli výhodu trestného střílení za faul na Michala Chleboráda, ale nabídnutou šanci domácí útočník David Malík tentokrát nevyužil. Výborný Michal Mahdal udržel pro Hronov nerozhodný stav. Hezké momenty předváděl na konci druhé třetiny Radek Krsek, ale ani on únik nedokázal proměnit. V úvodu třetí třetiny protlačil kotouč za Mahdalova záda Tomáš Kadeřábek. Jenže hosté dokázali vyrovnat Daněm po perfektní kombinaci s Hylenou a Perutkem. Domácí hráli stále líbivý ofenzivní hokej. Vítězství mohli získat ještě dvě vteřiny před koncem základní části, ale nedokázali kotouč za Mahdalova zády dopravit ani "náhodou". V prodloužení držela kotouč a vytvářela si šance jen trojice domácích hráčů, ale chybička v útočném pásmu nabídla sólový únik hostujícímu Vojtěchu Perutkovi. Ten ke zklamání domácích a radosti hostí svoji šanci využil.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán - Ztratili jsme další body, i když jsme horší nebyli.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři