16.12.2018 17:00
Nová Paka
6:0
(3:0, 2:0, 1:0)
Třebechovice
17.
Nová Paka, 16.12.2018 17:00

BK Nová Paka

Veselý (Horáček) - Spal, Pulec, Zeman, Chleborád, J.Moník, Pour, Erban - Hric, Hnik, Nevyhoštěný, Šuvara, Kadeřábek, Malík, Krsek, Hidveghy, F.Moník, Kerekanič, Mach Trenér: Aleš Půlpán. Vedoucí: Jiří Hronek

SK Třebechovice

Lochman (16. Petrů) - Kostka, Souček, Šverák, Dittrich, Hornyš, Marša - Beránek, Matouš, Šeda, J.Drašnar, Bartoň, Hubáček, Filip, Jušta, T.Drašnar, Klemenc Trenér: Josef Lochman
Branky a nahrávky: 2. Nevyhoštěný (Zeman, Hnik), 16. Pulec (Spal, Kadeřábek), 16. Nevyhoštěný (Hric), 21. Nevyhoštěný (Hric, Hnik), 33. Nevyhoštěný (Hric, Zeman), 48. Pulec (Kadeřábek, Spal) . Rozhodčí: Karlík - Dudadík, Kozák . Vyloučení: 14:34 . Využití: 2:0 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 163 . Střely na branku: 45:31. Vhazování: 34:22 . Průběh utkání:6:0 .
Druhá nula na kontě Františka Veselého po jeho skvělém výkonu. Domácí tým se představil ve velmi kolektivním pojetí hry v rychlém střídání všech čtyř formací. Diváci se bavili krásným hokejem. Soupeř nic nevzdával, do konce hrací doby se snažil nulu na kontě domácích změnit.

Střelecky stále září Michal Nevyhoštěný. Jeho čtyři branky v utkání jsou unikátní. Otevřel skóre již ve druhé minutě utkání a přispěl dalšími brankami jistému vítězství. Druhou branku domácích vsítil od modré Láďa Pulec. Jeho projektil zaplul překvapenému Petrů přesně do horního pravého růžku. Byla to stá branka týmu Nové Paky v soutěži. Třetí branku Nové Paky dal po ledě Michal Nevyhoštěný a zklamaný brankář se odebral na střídací lavici přesto, že podával velmi kvalitní výkony. Krátce po zahájení druhé třetiny dal punc vítězství znovu Michal Nevyhoštěný, když využil kombinaci parťáků z útoku Tibora Hrice a Františka Hnika. Velká snaha ostatních hráčů týmu Nové Paky a jejich výborné výkony včetně skvělého Františka Veselého vedla k jasnému vítězství. Branky dávali dál jen Michal Nevyhoštěný a Láďa Pulec. Mnoho skvělých situací nebylo proměněno. Střelecky se trápili ostatní útočníci. Jejich čas určitě přijde v příštích utkáních.

Ve středu hraje Nová Paka v Jičíne DERBY v rámci Poháru Českého ráje. Poslední utkání tohoto dlouhodobého turnaje přinese rozluštění kdo bude hrát finále a kdo o třetí místo. Pokud Nová Paka neprohraje v základní hrací době bude hrát finále. Jičín je jistým finalistou. Pokud Nová Paka vyhraje bude se finále hrát 28. prosince v Nové Pace s Jičínem od 18:00.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán: Nedaří se z týmu dostat to nejlepší co v něm je. Bude ještě nějaký čas trvat, aby byly výkony ideální. V první šestce se bohužel mažou všechny body a začneme od nuly. Tak to k nepochopení všech hráčů a celého realizačního týmu stanovila STK. Nezbývá než se smířit s tím, že naše výsledky budou vynulovány. Pořadí si musíme vydobýt znovu a zajistit co nejlepší místo do play-off.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři