27.01.2019 17:00
Trutnov
3:5
(1:2, 2:2, 0:1)
Nová Paka
5.
Trutnov, 27.01.2019 17:00

HC Trutnov

Škop (Pluháček) - Šimon Junek, Gabriel, Lukáš Junek, Špetla - Filip Krsek, Javůrek, Rutrle, Synek, Rychlovský, Smékal, Tatar. Trenér: Jaroslav Řehák

BK Nová Paka

Veselý (Dosodil) - Mlčoch, Zeman - Spal, Pulec - Malík, Pour - Nevyhoštěný, Hnik, Hric - Šuvara, Kadeřábek, Hidveghy - Krsek, Kerekanič, Kloutvor. Trenér: Aleš Půlpán
Branky a nahrávky:9. Smékal (F.Krsek, Javůrek), 36. Synek (Smékal), 39. F.Krsek (Rutrle, Javůrek) - 6. Nevyhoštěný (Zeman, Hnik), 12. Hnik (Zeman), 30. Nevyhoštěný (Hric, Hnik), 33. Šuvara (Kadeřábek, Malík), 60. Nevyhoštěný (Malík, Pulec) . Rozhodčí: Jakub Pecha - Honza Řezníček, Petr Kozák . Vyloučení: 22:16 . Využití: 0:2 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 109 . Střely na branku: 25 : 34 . Průběh utkání:0:1, 1:1, 1:4, 3:4, 3:5. .
Vítězstvím na ledě Trutnova si novopačtí muži zajistili první místo v průběžné tabulce finálové skupiny. Hattrickem se blýskl Michal Nevyhoštěný.

Již v sedmé minutě utkání dostal do vedení Novou Paku Michal nevyhoštěný. O tři minuty později vyrovnal David Smékal po kombinaci s Filipem Krskem a Pavlem Javůrkem. Ve dvanácté minutě posunul hosty do vedení František Hnik. Znovu jako střelec první branky po samostatné akci. V úvodu druhé třetiny přišly vylučování. Nejprve hostující Lukáš Kloutvor za hákování. Následně byli trestání domácí hráči. Nejprve Marek Špetla, pak David Smékal a Jan Tatar dokonce obdržel trest desetiminutový. To využil Michal Nevyhoštěný po spolupráci s Tiborem Hricem. Získali pro svůj tým dvoubrankové vedení. Zakrátko obdržel trest i domácí brankář Pavel Škop. Hosté potrestali i tento moment. Jakub Šuvara se prosadil po kombinaci s Davidem Malíkem. Rozjeté hosty zastavilo jejich vylučování. Nejprve putoval na trestnou Marek Mlčoch a zakrátko Ondřej Spal. Hosté se ubránili dvojnásobnému oslabení, ale krátce po hře v plném počtu inkasovali z hole Josefa Synka. Po dalším vyloučení se znovu dostali ke slovu domácí. Brankou Filipa Krska se domácí dostali na rozdíl pouhé jedné branky. Prvních deset minut třetí třetiny bylo rozháraných díky vylučování na obou stranách. Skóre se dlouho neměnilo. Hosté neměli nic jistého. Domácí naštěstí již nenašli recept na překonání Františka Veselého. Punc vítězství dal svojí třetí brankou v utkání Michal Nevyhoštěný po přihrávce Láďi Pulce minutu před koncem utkání. Předtím zahodili domácí unikátní příležitost ke srovnání, když na trestné seděl dvě minuty Tibor Hric.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán: Nelíbil se mi podaný výkon. Jsme první, to je hezké, ale nic to neznamená.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři