19.02.2022 17:00
Nová Paka
3:4
(2:0, 1:2, 0:2)
Most
40.
Nová Paka, Zimní stadion, 19.02.2022 17:00

BK Nová Paka

2 Krinwald, 96 Ševců, 11 Jonáš, 9 Leder, 42 Filip, 10 Suvorov, 16 Eklund, 47 Šípek, 4 Iakhanov, 26 Najman, 61 Popov, 78 Krsek, 19 Nezbeda, 27 Parshakov, 21 Malík, 66 Poppel, 15 Dlask, 88 Foerster Trenér: Aleš Pulpán

Mostečtí Lvi

72 Hosnedl, 69 Haspra,19 Havlůj, 71 Nedrda, 9 Šoustek, 28 Fučík, 37 Böhm, 4 Hoffmann, 33 Dohnal, 92 Stříbrný, 88 Šimeček, 56 Kýhos, 11 Buberl, 16 Svoboda, 91 Písařík, 26 Procházka, 95 Kysela Trenér: Machulda Vladimír

Branky a nahrávky: 1. Krsek (Malík, Popov), 17. Foerster (Parshakov, Nezbeda), 30. Nezbeda (Iakhanov, Parshakov) – 36. Šimeček (Stříbrný), 39. Hoffmann (Šimeček, Kysela), 45. Kysela (Šimeček, Stříbrný), 56. Nedrda (Šimeček, Kysela)

Rozhodčí: Červenka, Žídek, Jurak

Vyžití: 0:0, 0:1, 0:1

V oslavení: 0:0, 0:1, 0:0

Vyloučení: 11:7

Diváci: 248

Mostečtí Lvi si ze sobotního utkání na packém ledě vezou výhru 3:4.

Při sobotním zápase jsme hráli na našem ledě a bylo to znát, vstoupili jsme do zápasu nejlepším možným způsobem, kdy hned z první střely překonal hostujícího brankáře Krsek. Paka dále pokračovala v náporu a hosté měli problém přejít střední třetinu. První vyloučení sobotního zápasu dostal Najman za nedovolené bránění. V oslabení se o útok pokusil Popov, ale hostující obrana ho k bráně nepustila. Ani po prvních deseti minutách se Lvům stále nedařil přechod přes střední pásmo a Paka se tak pouštěla do útoku. Lvi nám vytvořili první přesilovou hru, hráč Kysela byl na trestné lavici. Bohužel Pace se nedařilo během přesilové hry udržet v pásmu, nevtvořili jsme si žádnou větší šanci. Nová Paka vstřelila další branku v 16. Minutě, autorem byl Foester, asistenci mu nabídli Parshakov a Nezbeda. Packý tým dál pokračoval v náporu a hru uklidnilo až zakázané uvolnění. Celkově v první třetině Paka měla lepší vstup do zápasu a po gólech Krska a Foestera jsme byli ve vedení.

Ze začátku druhé třetiny jsme pokračovali v aktivní hře. Hned po úvodním vhazování 2. třetiny jsme se znovu vrhli do útoku. Za naším gólmanem se po dlouhé době rozezvonila tyč, Krinwald měl ale velice rychlé reakce. Po buly Lvi pověřili packého brankáře střelou od modré, ale Krinwald byl připraven. V síti hostů se třepotal další puk, branka zase patřila packému týmu. Autorem byl Nezbeda. Z protiútoku jsme hned zvýšili na vedení 3:0. Vyloučen byl host Havlůj za krosček. Hostující Sameček využil úniku 2 na 1 ve vlastním oslabení a změnil skóre zápasu na 3:1: Druhou třetinu ukončili Mostečtí Lvi dalším gólem. Rozdíl tak snížili na jednu branku. Ke konci dvacetiminutovky jsme však trošku polevili a hosté naopak přidali, proto se jim podařilo snížit vedení.

Třetí třetinu jsme začali aktivní hrou, první gól v poslední dvacetiminutovce, ale patřil Lvům. Vyrovnali tak na 3:3. Pace se nedařilo zaútočit, puk vždy končil v ochranné síti. Současné vyloučení a zároveň trest do konce utkání dostali Jonáš a Böhm. Hned na to za bitku schytali vyloučení s trestem do konce utkání Popov a Fučík. Najman vytvořil další dvouminutovou přesilovou hru pro Lvi, ti toho hned dobře využili a vstřelil branku. Zápas tak pro Lvi končí výhrou 3:4.

Ohlasy po utkání

Fedulov: Ze stavu 3-0 jsme začali hrát moc akademický hokej, chtěli jsme dávat góly do prázdné branky místo toho, abychom pokračovali ve své hře. S Mostem si to nemůžeme dovolit, soupeř nás rychle za to potrestal. Samozřejmě zápas byl hrubě ovlivněn lidmi o kterých my nemůžeme mluvit. Musíme si na to zvyknout, nestalo se to poprvé Půlpán: Měli jsme výborný vstup do zápasu a soupeře téměř k ničemu nepustili. Za stavu tři nula si naši hráči mysleli, že už je vyhráno. Zkušený soupeř vycítil šanci a utkání otočil.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři