15.01.2022 17:00
Nová Paka
0:2
(0:0, 0:0, 0:2)
Letňany
31.
Nová Paka, Zimní stadion, 15.01.2022 17:00

BK Nová Paka

30 Vacek Denis, 96 Krinwald Roman, 11 Jonáš Adam, 9 Leder Václav, 83 Maxmilián Filip, 10 Suvorov Alexander, 6 Najman Jiří, 90 Komarov Artem, 26 Iakhanov Viktor, 61 Dvořák Jaroslav, 19 Nezbeda Tomáš, 78 Krsek Filip, 16 Rozanov Mark, 24 Kerekanič Jan, 21 Malík David, 8 Popov Grigorii, 27 Parshakov Nikolaj, 12 Hnik František, 66 Poppel Petr, 15 Dlask Tomáš, 88 Foerster Petr Trenér: Aleš Pulpán

HC Letci Letňany

1 Kopřiva Miroslav, 33 Zeithaml Tadeáš, 16 Zedek Jan, 81 Šána Matyáš, 8 Lokajíček Martin, 54 Kolařík Václav, 6 Straka Adolf, 51 Nedvěd Jaroslav, 63 Poul Ondřej, 19 Pulpán Aleš, 52 Kropáček Vojtěch, 26 Řepík Dominik, 24 Pejchal Kryštof, 27 Hlaváč Jan, 10 Pejchal Tadeáš, 58 Kellerstein Adam, 25 Wojnar Jakub, 20 Arnošt Dominik Trenér: Jaroslav Nedvěd
Branky a nahrávky: 59. Straka (Pejchal, Kropáček), 60. Arnošt (Pulpán) Rozhodčí: Jakub Zeliska, Martin Kettner, Jakub Všetečka Vyloučení: 4:4 Využití: V oslabení Diváci: 233

Nová Paka si ze sobotního utkání odnáší porážku 0:2. HC Letci Letňany se v poslední třetině probojovali k výhře

Až do poslední dvacetiminutovky byl stav nerozhodný, závěrečné dvě minuty však rozhodly. Naši hráči, včetně brankáře Vacka, byli ve formě, přesto jsme se neubránili silnému finiši pražských Letců. Konečný stav pro Paku tak činí 0:2.

První třetina začínala neuznaným gólem letňanských Letců, a to z důvodu přihrávky rukou. Pačtí hráči skvěle odolávali tlaku hostí. Krásnou šanci vychytal náš hráč Kopřiva, ale ani tak se mu nepovedlo nahnat body pro packý tým. Hrál se rychlý hokej s menšími šancemi na obou stranách. První třetina nepřinesla žádné góly. Zaznamenala pouze drobné příležitosti na obou stranách. Stav je tedy nerozhodný 0:0.

Druhá třetina začala šarvátkou u packé branky, za to byl vyloučen jeden hráč z každého týmu. Pro packý tým si dvouminutovou čekačku odseděl Najman. O pár minut později schytal vyloučení za podrážení i hráč s číslem 12 František Hnik. Vacek v packém drese byl dnes ve formě, podařilo se mu už zneškodnit druhou střelu od Letců svou lapačkou. Tempo hry se oproti první třetině zpomalilo, avšak stále se hra přelévá z jedné strany na druhou. Nechybí ani důraz v osobních soubojích. Obrovská šance Pačáků ukončila 2. třetinu. Stav je stále stejný, i nadále 0:0.

Hned v úvodu třetí třetiny dostal vyloučení Leder za podrážení. Únik hostujícího hráče opět

zneškodnil svým pravým betonem Vacek. V 51. minutě byl Lakhanovi a Pejchalovi udělen osobní trest do konce utkání, důvodem byla bitka. Poslední dvě minuty rozhodly. Letňany dopravily puk do naší sítě a skóre mění na 0:1. Náš tým se rozhodl poslední minuty odehrát bez brankáře. A hned na to, minutu před koncem, Letci vystřelili další branku a ovládli tak sobotní utkání.

Ohlasy po utkání

Fedulov: Vyrovnaný zápas, šlo o to kdo dá prvního góla. Bohužel se to povedlo soupeřovi. V našem týmu se mi nelíbila práce v útočném pásmu, netlačili jsme se do brány, nebyli v tom zakončení přesné. Když vystřelíme 0 gólů, těžko vyhrajeme zápas. Půlpán: V zápase dominovali obrany a brankáři. Dneska vyhrál šťastnější tým. Po naší šanci a nastřelené tyči jsme dostali minutu a půl před koncem zápasu smolnou branku na kterou už jsme nedokázali odpovědět. Prohra velmi mrzí, ale musíme se připravit na velmi důležité utkání v Hronově.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři